Az angolokról mi a véleményetek emberileg?
Nekem az a benyomásom, hogy nagyon ravaszak, sunyik. Sosem tudod mit gondolnak vagy miben törik a fejük. Közben lehet épp keresztbe tesznek neked a hátad mögött. Ezek saját benyomások.
Nektek milyen tapasztalataitok voltak az angolokkal?
Egy angol embert ismertem, hát mondjuk úgy, nem kedveltem. Kétszínű, aljas ember volt.
De természetesen nem azért mert angol volt.
Legalább harmadszorra van kiírva szinte ugyanúgy ez a kérdés kb. fél éven belül.
A kérdező mindhárom esetben az angolokat nagyon szidni akarja és ehhez keres társakat.
Hát nekem pl. az a tapasztalatom, hogy tapintatosak, udvariasak. És megértően kezelik, hogy az idegennek nem anyanyelve az angol, tehát nehezebben érti meg őket, ill. nehezebben tudja kifejezni magát.
4
A felszín nem mindig árul el mindent. Ismertél meg már angolt közelebbről is? Volt esélyed megismerni milyen a belső világuk?
Nem.
De akkor is hasonlóan reagáltál a (mostanihoz hasonló) válaszomra. :-)))
7
Nem tudom, lehet én voltam akkor is. Ki tartja már észben az ilyeneket :)
Sokan személyes sértésnek veszik itt ha más nemzetről rosszat mondunk míg a magyarok gyalázását szívesen olvasgatják.
3
Többnyire hasonlót tapasztaltam. 10 év alatt nem volt még angol barátom. És nem is ismerek külföldit akinek lett volna. Szerintem az angol az a tipikus nemzet akik folyton verik a mellüket, hogy a gonosz nácikat megállították de mélyen legbelül a legnagyobb nácik, csak ezt burkoltan gyakorolják napjainkban.
10
Bocsi admin bátyó, úgy teszek ahogy tetszik mondani. Ez a te oldalad, engedelmeskedni fogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!