Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az angolokról mi a véleményete...

Az angolokról mi a véleményetek emberileg?

Figyelt kérdés

Nekem az a benyomásom, hogy nagyon ravaszak, sunyik. Sosem tudod mit gondolnak vagy miben törik a fejük. Közben lehet épp keresztbe tesznek neked a hátad mögött. Ezek saját benyomások.

Nektek milyen tapasztalataitok voltak az angolokkal?

2021. jún. 17. 12:19
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
35%

Egy angol embert ismertem, hát mondjuk úgy, nem kedveltem. Kétszínű, aljas ember volt.

De természetesen nem azért mert angol volt.

2021. jún. 17. 12:20
 2/30 anonim ***** válasza:
83%
Most azt akarod, hogy igazoljuk az angol-ellenességedet?
2021. jún. 17. 12:22
 3/30 anonim válasza:
17%
Nagyon rasszisták. Munkakerülők. Angliában többen dolgoznak bevándorlók, mint őshonos angolok.
2021. jún. 17. 12:24
 4/30 anonim ***** válasza:
80%

Legalább harmadszorra van kiírva szinte ugyanúgy ez a kérdés kb. fél éven belül.

A kérdező mindhárom esetben az angolokat nagyon szidni akarja és ehhez keres társakat.

Hát nekem pl. az a tapasztalatom, hogy tapintatosak, udvariasak. És megértően kezelik, hogy az idegennek nem anyanyelve az angol, tehát nehezebben érti meg őket, ill. nehezebben tudja kifejezni magát.

2021. jún. 17. 12:28
 5/30 A kérdező kommentje:

4

A felszín nem mindig árul el mindent. Ismertél meg már angolt közelebbről is? Volt esélyed megismerni milyen a belső világuk?

2021. jún. 17. 12:29
 6/30 anonim ***** válasza:
63%

Nem.

De akkor is hasonlóan reagáltál a (mostanihoz hasonló) válaszomra. :-)))

2021. jún. 17. 12:38
 7/30 A kérdező kommentje:

7

Nem tudom, lehet én voltam akkor is. Ki tartja már észben az ilyeneket :)

Sokan személyes sértésnek veszik itt ha más nemzetről rosszat mondunk míg a magyarok gyalázását szívesen olvasgatják.

2021. jún. 17. 12:41
 8/30 A kérdező kommentje:

3

Többnyire hasonlót tapasztaltam. 10 év alatt nem volt még angol barátom. És nem is ismerek külföldit akinek lett volna. Szerintem az angol az a tipikus nemzet akik folyton verik a mellüket, hogy a gonosz nácikat megállították de mélyen legbelül a legnagyobb nácik, csak ezt burkoltan gyakorolják napjainkban.

2021. jún. 17. 12:43
 9/30 anonim ***** válasza:
78%
Miért írod ki folyton ezt a kérdést drága? Ha ennyire epekedsz még a válaszokért, emeld ki a már kiírt kérdésed.
2021. jún. 17. 12:50
 10/30 A kérdező kommentje:

10

Bocsi admin bátyó, úgy teszek ahogy tetszik mondani. Ez a te oldalad, engedelmeskedni fogok!

2021. jún. 17. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!