Azok a kamaszok, akik nem járnak bulizni / nem isznak alkoholt, miért gondolják, hogy emberileg valamiféle magasabb szinten állnak azoknál a kortársaiknál, akik igen?
Csak irigysegbol mondjak. En is jartam bulizni egyetem mellett, aki meg ezt hangoztatok hogy ok olvasnak meg ilyenek, meg 26 evesen is az anyjukkal laknak, es bolti penztarosok 😀
Aki igazan ertelmes, nem nez le masokat es nem meregeti nagat masokhoz...mert nincs ra szuksege.
Én nem tapasztalom, hogy úgy gondolnák.
Hol található statisztika erről, vagy mire alapozod ezt?
Mert ahogy az egyes válaszoló is írja, a lelkük mélyén valójában irigyek, és ezzel próbálják vigasztalni, igazolni magukat.
Holott ha valóban olyan értelmesek lennének, tudnák, hogy csak azért mert a hétvégén valaki bulizik és netán még iszik is, az attól a hétköznapokban még ugyanúgy lehet jó tanuló, ugyanúgy szerethet olvasni, kirándulni, ugyanúgy lehetnek céljai az életben.
Bármennyire is nehéz elfogadni, a szórakozásnak és a gőzkieresztésnek a bulizás is egy formája, és vannak akik szeretnek ezzel élni.
De akik egyik szombaton épp a sokadik üveg sörüket fogyasztják a barátaikkal egy kocsmában, azok a következő szombaton lehet, hogy épp a színházban fognak ülni.
Ki mondja, hogy úgy gondolják???
Nem tapasztaljátok???
Csak nézzetek szét ebben a kategóriában, amikor valami bulizással kapcsolatos kérdés merül fel :D Rögtön meg fog jelenni az introvertált-értelmiségkommandó.
Sose hallottam h valaki ezt mondta vagy erzekeltette volna (talan egy ket retardalt eseteben, de ok meg szerintem pont mentek volna bulizni es irigysegbol szidtak az ilyen embereket, de mondom 100bol 1 ilyen van), szoval ez a kep inkabb a te fejedben alakult ki, azon gondolkodnek el h miert? Csak nem ugy erzed, h hatraltat az eletedben az ivas, bulizas es azokra vetited ki ezt a fusztraciot akik nem isznak.
Ez a mentalitas arra emlekeztet amikor egyes csoro prolik a gazdagokat mind bekepzelt csalonak latjak akik a penzuket a csalassal szereztek.
Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!