A fiatal gyerekszínészek érettebbek lehetnek szellemileg a kortársaiknál?
Figyelt kérdés
Úgy értem akik ilyen nagy amerikai produkciókban szerepelnek. Mert feltételezem a szerepeik által sokkal több helyzet éri őket, ami még ha csak színészkedés is, akkor is meg kell érteniük és feldolgozniuk valamilyen szinten hogy mi történik. Sok olyan dolog, szituáció élethelyzet és társai, amikkel a hasonló kortársaik csak sokkal később szembesülnek az életben. Csak az interjúkból amik ilyen gyerekekkel készülnek, vélelmezem, tudnak összefüggően, értelmesen választékosan beszélni stb...
Nektek mi a véleményetek?
2019. nov. 4. 12:21
1/5 anonim válasza:
Nem tudom a kérdésedre a választ, mert egy ilyen gyereket sem ismerek személyesen, viszont egyvalamiben biztos vagyok: “ Csak az interjúkból amik ilyen gyerekekkel készülnek, vélelmezem, tudnak összefüggően, értelmesen választékosan beszélni stb...” Kizárólag előre megírt, az ügynökük (aki rendszerint valamelyik szülő) által jóváhagyott kérdéseket szabad csak feltenni nekik, pont azért, mert gyerekek. Ennek megfelelően a könnyed, jópofa válaszaik is előre be vannak tanulva. És ez sokszor még a felnőtt sztároknál is így van, ők talán nem minden kérdést hagyatnak jóvá előzetesen, de például 1-1 adott, kényes témát letiltanak.
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy érettebbek lesznek bizonyos szempontokból, de vannak akik nehezen tudják feldolgozni a hirtelen jött sikereket. Ők gyakran lesznek depressziósok, szval árt is.
3/5 A kérdező kommentje:
Én inkább a hirtelen jött sikertől lennék depressziós, mint a mostani életemtől. :D
Köszi a választ. :D
2019. nov. 4. 13:40
4/5 anonim válasza:
Pont most lattam a harry potter elso reszenek a forgatasan keszult videot es egyaltalan nem erettebbek. Ugyan ugy jatszanak a forgatas alatt amikor nincsenek szerepben, mint egy atlagos gyerek. Az mar mas kerdes, hogy a magas elvarasok senkinek nem tesznek jot es akik nem tudjak ezt kezelni es nincs meg a tamogatoi hatteruk a szulok reszerol azok bizony konnyen jarhatnak ugy, mint a Kevint alakito szinesz. Vagy kevesbe durva esetbe vonagolhatnak meztelenul egy kalapacsot nyalogatba
5/5 anonim válasza:
Valamiben érettebb és okosabb, talán precízebb, de nem az élet terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!