Van köztetek, aki hozzám hasonlóan nem azért visszahúzódó/introvertált, mert báránylelkű szende lélek, hanem azért, mert annyira buta, hogy nem tud semmihez se hozzászólni értelmesen?
Nekem olyankor van amikor nö letemre pasitarsasagban vagyok (baratom+haverjai). A fegyverek drogok bankrablas bünözes meg egyéb westernfilm témàjuk engem sem tud meghatni.söt irritàl. Ha màs a tèma akkor meg kocsik melo penz.
De mivel mardossa öket a kivancsisag folyamat probalnak bevonni elmagyaràzzàk a karyatrükköket, papolnak exekröl DE nem birjàk kihagyni hogy ne kostolgassanak szoljanak be ne udvaroljanak es ne szàlljanak ràm.
Szoval ja. Van olyan helyzetben mas is.
Nyilvàn meröben màs lenne a szitu ha sràcokkal nöttem volna fel es lenne vagy 6 bàtyàm, azaz valami vagàny versenymotoros akarmilyen csaj lennék, de nem. Kb ég es föld .
Én olyan vagyok, hogy engem meg nem érdekel a felszínes beszélgetés és a felesleges megjátszott nevetés, bájolgás.
A munkahelyemen abszolút vegyes korosztály van, 30-tól kb 75-ig.
Nem sok ember van, de ezek sem tudnak egymás mellett megférni olyan értelemben, hogy ne fúrnák egymást, ne beszélnék ki egymást a hátuk mögött, a szemükbe meg nyalnak persze.
Engem meg ez nem érdekel, hogy például leüljek velük közösen ebédelni, és hallgassam azt, hogy nyalják a főnök s.ggét, meg dicsérjék az öltözetét, mikor megy kimegy, a legutolsó mocskos szemétnek elhordják.Velem ezt ne csinája senki. Átlátok az embereken, ez a legjobb tulajdonságom.
Ha meg véletlenül elejtesz egy olyan információt magadról, amit nem akarsz, mesélsz a dolgaidról, azon csámcsognak majd egész hátralévő életükben.
Így úgy vagyok vele, hogy a közeli barátaimmal, rokonaimmal normális vagyok, nyílt, de a munkahelyemen inkább megeszem a saját asztalomnál a kajámat, vagy direkt megyek olyan időpontban, mikor tudom, hogy nincsenek ott.
Mikor már meghallom hogy "de jajj Józsi, ne már, hagyjad már majd én elmosom a tányérokat, hagyjad már."
Miután kimegy meg: "Nem igaz, múltkor sem volt képes még a kávés csészéjét sem elmosni, már két hete megint ugyanezt a felsőt hordja, igazi igénytelen"... satöbbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!