Elhagytam magam testileg és lelkileg is, a jövőm még sosem volt ilyen bizonytalan, hogy változtathatok?
Engedd közelebb magadhoz a srácot. A boldog magánélet (testi, lelki kielégülés) kell ahhoz, hogy a mindennapokban munkánkat kiegyensúlyozott lélekkel keményen végezzük. Akinek a magánélete boldog, az emberek közt sem frusztrált.
Felejtsd el a mindenben tökéletességre törekvést!
Nem baj ha pl. azt érzed, hogy nem vagy igazán tervezőmérnök alkat. Akkor legyél te is területi képviselője, vagy ügyfélmenedzsere pl. egy üzemeknek technikai berendezéseket kínáló multinak!
Ilyen munkakörökben kedvelik a multik is alkalmazni a csinos, kulturált, nyelveket beszélő, szakmailag is képzett nőket. Egyszerűen csak azért, mert szívesebben tárgyal velük még felső vezető is, míg egy férfit gyorsabban lepasszol beosztottainak. Egy szakmai termékbemutató utáni ebédkor ha odajön az asztalomhoz egy csinos üzletkötő nő akkor hellyel kínálom, mert egyszerűen jól esik a társasága, egy férfit meg inkább elhajtok.
Úgy érzed, hogy semmiképpen sem való neked ilyen munkakör sem, mert nem tudsz emberekkel bánni? Lehet, hogy a magabiztosságod még nincs meg hozzá, de a leírtak alapján egyértelmű, hogy most is szimpatikus vagy környezetednek (férfi túlsúlyú környezetekben mindig értékelik a csinos, kulturált nőket).
A magabiztosságról meg csak egy példa: húgom is mindenben maximalizmusra törekvő lány volt 16 évesen, csinos, jól tanuló, de fájt neki, hogy milyen magas (179 cm). Bebeszélték neki az alacsony barátnői, barátai, hogy a magassága mekkora hátrány, emiatt szinte lelki beteg lett, nem mert magassarkút hordani. Aztán az első 190 cm feletti magabiztos barátja gyorsan helyre rakta a lelkét, pillanatok alatt eltűnt belőle minden frusztráció, elkezdett magassarkút is hordani.
Szerintem attól ne bizonytalanodj el, hogy külföldön akarja csinálni a mesterképzést. Ha úgy alakul hogy erősen fogtok kötődni egymáshoz, akkor úgyis vagy mindketten kimentek vagy mindketten itthon maradtok.
Nők helyében én arra figyelnék, hogy nem menjek bele olyan kapcsolatba, hogy mi csak lelki barátok vagyunk, akik ha úgy alakul időnként szexelgetnek is egymással, de közben mindegyikünk szabad, keresheti az új élményeket. Szerintem igényes nő várja el, hogy nyíltan felvállalt barátnőnek akarják, ne csak ilyen dugi lelki társnak. Simán kérdezd meg tőle, hogy mik a tervei veled. Ha nincs, vagy kitérő választ ad, akkor viszont koptasd le. Keressél egy kevésbé tökéletes srácot (mellette kevésbé lesz teljesítménykényszered is), aki jobban megbecsül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!