Hogyan tudnék magamon segíteni?
21 éves vagyok, 16 éves korom óta fogyasztok drogokat, fű, extasy, stb.
Egyszer bekattantam és elkezdtem menekülni az iskola, a kihívások elől mert beégettem magam, meg mert nem tudtam már mi történik körülöttem.
Azonnal pszichológushoz kellett volna menekülnöm, de csökönyös és önfejű voltam és hazamenekültem szó nélkül.
Rámjött a suicid hajlam és meg is öltem magam, láttam a testemet kívűlről a herbáltól. (tudom h méreg azért csináltam).
Eredménye az lett, hogy lenyomorodott az idegrendszerem, robotmozgásom van.
Itthon pszichológusnál nagyjából bevalottam mindent, és pszichiátriára küldött NYILT osztályra, de a zárton voltam 2 hétig vírus miatt. Amit ott láttam lelkileg nem vagyok képes feldolgozni, meg azt sem hogy megöltem magam, meg miket műveltem, láttam.
Hogy folytassam az egyetemet így? Minden barátom lent van. A félévet már buktam, kattos is vagyok. Önbizalom kb nulla, olyan mértékben hogy remegek ha a fodrásznál vagyok.
Mindneki normális körülöttem csak én nem vagyok az.
Pszichológus h segitsen, bezárnának megint zártra ha ilyeneket mesélnék. Normális válaszokat kérnék. Köszönöm.
Szoktam, köszönöm :)
Igazából cselekvésre képtelennek tartom magam, mert elméletben megvan h mit kéne csinálni de véghez meg nem viszem a sok trauma miatt.. Az elképzelésemben vagyok már csak boldog.
Olyan szokott gyakran lenni h lepörgetem a következő párbeszédeket amket majd el kell végeznem a fejemben. Nagyon gyakran. Amikor meg helyzet van akor blokk efektus.
Az orvosaimmal se voltam full őszinte, mert iszonyom van az emberektől, és már nem tudom eldönteni mi a valóság. H lehet igy boldogulni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!