Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék magamon segíteni?

Hogyan tudnék magamon segíteni?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, 16 éves korom óta fogyasztok drogokat, fű, extasy, stb.

Egyszer bekattantam és elkezdtem menekülni az iskola, a kihívások elől mert beégettem magam, meg mert nem tudtam már mi történik körülöttem.

Azonnal pszichológushoz kellett volna menekülnöm, de csökönyös és önfejű voltam és hazamenekültem szó nélkül.

Rámjött a suicid hajlam és meg is öltem magam, láttam a testemet kívűlről a herbáltól. (tudom h méreg azért csináltam).

Eredménye az lett, hogy lenyomorodott az idegrendszerem, robotmozgásom van.

Itthon pszichológusnál nagyjából bevalottam mindent, és pszichiátriára küldött NYILT osztályra, de a zárton voltam 2 hétig vírus miatt. Amit ott láttam lelkileg nem vagyok képes feldolgozni, meg azt sem hogy megöltem magam, meg miket műveltem, láttam.

Hogy folytassam az egyetemet így? Minden barátom lent van. A félévet már buktam, kattos is vagyok. Önbizalom kb nulla, olyan mértékben hogy remegek ha a fodrásznál vagyok.

Mindneki normális körülöttem csak én nem vagyok az.

Pszichológus h segitsen, bezárnának megint zártra ha ilyeneket mesélnék. Normális válaszokat kérnék. Köszönöm.

#halál #barát #feldolgozás #jövőkép #lelkileg #lenyomorodás #idegrendszerprobléma
2017. máj. 20. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdj el meditálni. A zabolázott elme a kulcsa mindennek.
2017. máj. 20. 13:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Szoktam, köszönöm :)

Igazából cselekvésre képtelennek tartom magam, mert elméletben megvan h mit kéne csinálni de véghez meg nem viszem a sok trauma miatt.. Az elképzelésemben vagyok már csak boldog.

Olyan szokott gyakran lenni h lepörgetem a következő párbeszédeket amket majd el kell végeznem a fejemben. Nagyon gyakran. Amikor meg helyzet van akor blokk efektus.

Az orvosaimmal se voltam full őszinte, mert iszonyom van az emberektől, és már nem tudom eldönteni mi a valóság. H lehet igy boldogulni?!

2017. máj. 20. 13:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincsenek igazi barátaid,akik segitenének,hogy helyre hozd magad?Annyira sajnállak még ismeretlenül is.Légy erõs csak ez segithet rajtad.
2017. máj. 20. 13:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Kívülről látom a körülményeket, magamba fordulva. Rengeteg ismerősöm van, s nem tudom h eldönteni melyk tudna segiteni, meg hogy. Köszi a válaszod :)
2017. máj. 20. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!