Hogy tudnám végre elérni hogy erőt vegyek magamon és leüljek tanulni? (bővebben lent )
Szokd meg, hogy minden nap, mondjuk 16:38-kor leülsz tanulni. Ha törik, ha szakad. 17:30-45-ig szünet, majd 18:30-ig tanul.
Alakts ki szertartást. Pl. uzsonna- tea és beszélgetés - zene beállítása - ceruzahegyezés - elpakolás az íróasztalon.
Minden nap ugyanabban az időben, ugyanúgy. Csak az első két hét nehéz, aztán már ösztönösen, mint a szódás lova magadtól ezt csinálod.
Fogod tudni, hogy csak két órád van, így sokkal hatékonyabb leszel.
A megszokás nagyon nagy úr - és nagyon nagy segítő. Két hétig szigorúan, ne hagyj ki egy napot sem, mondd le a programodat is, most ez a legfontosabb. Akár kérj segítséget, aki elküld ebben a percben.
Utána menni fog magától.
Ne tanulj a géppel egy szobában. A fiam is rászokott, és engem kért meg, hoyg rendezzük át. Átvittem e gépet mi szobánkba, így csak akkor jött át, ha tényleg gépezni akart. Nem csak kábulatból. Ellopja a gép az időt, és nagyon kifáraszt szellemileg.
Jézusom, pont olyan vagy mint én. :D Én is itt görnyedek a gép előtt 2 napja, mintsem készüljek a számvitel zhra ami kedden lesz és 340 oldalnyi könyvet kéne tudni. :D Mindig is rühelltem tanulni, de vmiért mindig piszok nagy mázlival, még jobb érettségit, dogákat írtam, mint aki tanult. :) Amúgy én azt vettem észre hogyha leülök és elkezdek tanulni akkor már jó, meg végülis nem rossz. Csak elkezdeni nehéz. Vegyél hatalmas erőt magadon és kezdd el és menni fog. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!