Inkább introvertált vagy extrovertált vagy?
Nem tudom egyértelműen kijelenteni,hogy extrovertált,de inkább az mint introvertált.
Ezek igazak rám ami az extrovertált típusba sorol: Szeretem magam gyakran sok emberrel körülvenni.
Könnyű engem eltéríteni.
Könnyen megközelítem az embereket és teremtek új kapcsolatokat.
Gyakran hozok impulzívan döntéseket.
Azt szeretem a legjobban, ha a történések központjában vagyok;
Sosem hagyok másokban kétséget afelől, hogy mire gondolok és mi az álláspontom.
Érzéseim élénkek és spontánok, akárcsak én magam.
A problémáimat szívesen beszélem meg másokkal.
Ezzel szemben az introveltáltakra jellemzők közül ezek igazak rám:Fontos, hogy sok időt tudjak egyedül tölteni.
A nagy partik nem igazán nekem valók. Több örömet jelent számomra egy néhány jó baráttal töltött nyugodt este,vagy a párommal.
Szívesen töltöm a szabadidőmet egyedül, ábrándozással.
De nagy divat lett ennek a két nyomorult idióta idegen eredetű szónak a használata.Minden nap vagy tízszer lehet olvasni ezekkel a szavakkal kérdéseket.
Ez ilyen homárdivat lett
:)
4-es vagyok.
Igazad van,válaszolok.
Én inkább introvertált vagyok,de igazából lettem.
Már az "idősebb" korosztályhoz tartozom,rengeteg barátom volt anno,de sajnos a széleskörű média megjelenésével teljesen el pronyósodott a társadalom szinte az egész világon,pont ezért van tele a TV műsor Éjjel nappal Bp-tel,és a hasonló igénytelen szenny műsorokkal(amiket abszolút nem nézek),mert el lehet adni.
Én nem akarok ebbe a rétegbe tartozni,ezért lettem kissé befelé forduló.Vannak barátaim,meg rendes kollégáim,de nem sokan.Ha valakiben megérzem a tipikus proller tulajdonságokat,azonnal nem barátkozom vele.Sajnos a társadalom túlnyomó többsége primitív,igénytelen.Az után mindenhol a szemét,a tömegközlekedésen csövesek,bűz,ócska járművek,a közlekedésben agresszív terepjárósok tolják a halál szélére a szabályosan közlekedőket,mindenhol a korrupció,és lehetne sorolni a végtelenségig,mennyire nem élünk már kulturált emberi életet.
Hát én ezért nem szívesen vagyok nyitott,és nagyon barátkozó,inkább élem a saját igényes életemet,rendesen becsületesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!