Lehet valaki egyszerre introvertált és extrovertált?
Figyelt kérdés
"Introvertált emberek egy idő után már nem élvezik annyira, hogy emberek között vannak, vagyis a dopamin nem tudja őket tovább motiválni a beszélgetésre. Az extrovertáltak is kifáradnak egy idő után, de mivel több dopamin kell nekik ezért sokkal tovább bírják, mert a dopamin jutalmazza őket a beszélgetés által. Ráadásul a buli helyek nagyon sok a külső környezeti hatás, ami még inkább ahhoz vezet, hogy az introvertáltakat leterheli, míg az extrovertált emberek ezt nagyon is élvezik, hogy zajlik körülöttük az élet".
Ezt olvastam.
Mi van abba a kemény esetben, ha én ennek a kettőnek a keveréke vagyok? Tehát nem lehet egybe beosztani, hanem egyszer ilyen, máskor olyan vagyok?
Nagyon kevés ember tisztán csak introvertált vagy extrovertált. Az emberek többségében mindkét vonás megtalálható, maximum az egyik felé húznak kicsit.
2017. márc. 20. 18:55
2/17 anonim válasza:
persze,ők az exininexintroveráltak.
Ez egy betegség.Tünetei az idegen szavak használata a magyar nyelvben.
Csak random fertőz,de egyre erősebb függőséget okoz.
2017. márc. 20. 19:11
3/17 anonim válasza:
Mindenki más különböző társaságokban, helyzetekben.
De az alaptermészet nem változik. Mondjuk én eleve hülyeségnek tartom ezt, hogy mindenképpen be kéne bárkit azonosítani extro vagy introvertáltnak.
2017. márc. 20. 19:12
4/17 anonim válasza:
Nem lehet. Az egyik ez, a másik az. Úgy, ahogy a meleg se lehet hetero. Ha intro vagy, olvasol egymagad pl., majd elmész ismerkedni olyan helyre, ahol közösen olvastok pl., de intro a zenész is. A bulizás is intro, ha az introk bulija. Az extro minden, ami abból adódik, hogy megőrül a 4 fal köré zárva. És így bulizni is olyan helyen bulizik, akik megőrülnek bezárva, ergo extrok. Az introk meg olyan helyen buliznak, ahol lételem mindenkinél a bezártság.
2017. márc. 20. 19:14
5/17 anonim válasza:
Persze! Lehet egy ember deréktól felfelé sovány, deréktól lefelé kövér. Mondjuk nem gyakori.
2017. márc. 20. 19:16
6/17 anonim válasza:
Szerintem lehet...
Valamikor én se bírom négy fal között, valamikor nem bírom társaságban sem, lefárasztanak.
Miért gondoljátok többiek, hogy ez nem lehetséges?
2017. márc. 20. 19:41
7/17 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Igazából pont ambivertált emberből van a legtöbb.
2017. márc. 20. 20:31
8/17 anonim válasza:
lehet, csíkszentmihályi mihály a kreativitás c. könyvében azt mondja, sok kreatív ember ilyen.
2017. márc. 21. 03:03
9/17 anonim válasza:
Mi van, új kifejezésre már megy a lepontozás? Tessék utánanézni a témának rendesen, gyökerek...
2017. márc. 21. 06:18
10/17 anonim válasza:
Igen, lehet, ambivertáltnak hívják, és nem értem, miért pontozták le a 7-est, amikor igaza van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!