Introvertált vagy extrovertált vagy? És melyik tipust kedveled?
Ez a két jelzőszó is mekkora majomdivat lett,mint a random,meg ilyesmi.
Hogy miért nem tudtok magyar szavakkal,meg mondatokkal megfogalmazni valamit...
Mindkettő.
Borzalmasan helyzetfüggő, mikor melyik nyilvánul meg.
Mondhatni, extro orientált vagyok, de nagyin kiegyenlített.
Mindkettőt ugyanannyira szeretem. Ez túl relatív. Mikor melyiket. :D
Szociális introvertált vagyok, vagyis szeretek alkalmanként eljárni pl bulizni, és olyankor (ha ismerős a társaság) a középpontban lenni, de utána kell minimum 3-4 nap egyedüllét, hogy regenerálódjak.
A legtöbb ismerősöm, barátom extrovertált, ami szerintem ideális, mert ha van kedvem kimozdulni valamerre, biztos lesz olyan, aki csatlakozik hozzám, illetve gyakran kimozdítanak a komfortzónámból a spontaneitásukkal (én tökre nem vagyok spontán :D ). Van pár introvertált barátom is, nem kedvelem kevésbé vagy jobban őket, velük jellemzően ritkábban találkozok, és olyankor is inkább egymásnál beszélgetünk, filmet nézünk, iszunk pár pohár bort, főzünk egymásnak, minthogy elmenjünk valamerre. Ez is tökéletesen megfelelő időtöltés, mindkettőt élvezem, az utóbbi sokkal kevesebb regenerációs időt igényel utána, mintha mondjuk nagy csoporttal elmennék bulizni, ahol még több (idegen) emberrel találkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!