Lehet valaki egyszerre introvertált és extrovertált?
"Introvertált emberek egy idő után már nem élvezik annyira, hogy emberek között vannak, vagyis a dopamin nem tudja őket tovább motiválni a beszélgetésre. Az extrovertáltak is kifáradnak egy idő után, de mivel több dopamin kell nekik ezért sokkal tovább bírják, mert a dopamin jutalmazza őket a beszélgetés által. Ráadásul a buli helyek nagyon sok a külső környezeti hatás, ami még inkább ahhoz vezet, hogy az introvertáltakat leterheli, míg az extrovertált emberek ezt nagyon is élvezik, hogy zajlik körülöttük az élet".
Ezt olvastam.
Mi van abba a kemény esetben, ha én ennek a kettőnek a keveréke vagyok? Tehát nem lehet egybe beosztani, hanem egyszer ilyen, máskor olyan vagyok?
9-es főgyökér!
Szó sincs arról,hogy új kifejezések ezek.
Egyszerűen az van,hogy magyarban lehetőleg magyar kifejezéseket kellene használni,nem pedig puncsolni az idegen eredetű szavakkal,kifejezésekkel.
(könnyen barátkozó,nyitott típusú ember és zárkózott nehezen ismerkedő,barátkozó ember)
Nem,olyan van,hogy ambivertált. Nincs olyan,hogy vki 100%-ban intro vagy extro.
Én inkább introvertált vagyok,de toleráns,szabadszellemű és nem avatkozok bele más dolgába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!