Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet valaki egyszerre introve...

Lehet valaki egyszerre introvertált és extrovertált?

Figyelt kérdés

"Introvertált emberek egy idő után már nem élvezik annyira, hogy emberek között vannak, vagyis a dopamin nem tudja őket tovább motiválni a beszélgetésre. Az extrovertáltak is kifáradnak egy idő után, de mivel több dopamin kell nekik ezért sokkal tovább bírják, mert a dopamin jutalmazza őket a beszélgetés által. Ráadásul a buli helyek nagyon sok a külső környezeti hatás, ami még inkább ahhoz vezet, hogy az introvertáltakat leterheli, míg az extrovertált emberek ezt nagyon is élvezik, hogy zajlik körülöttük az élet".

Ezt olvastam.

Mi van abba a kemény esetben, ha én ennek a kettőnek a keveréke vagyok? Tehát nem lehet egybe beosztani, hanem egyszer ilyen, máskor olyan vagyok?

2017. márc. 20. 18:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Én azért pontoztam le, mert szerintem az ambivertált, extro-introvertált és hasonló szavak annak a következményei, hogy sokan nem értik, hogy ez egy skála, nem két véglet. Én tök középen vagyok, mégse mondom, hogy ambivertált vagyok, nekem kreált fogalomnak tűnik, egyszerűen csak azt jelenti, hogy a skálának nem vagy a végén.
2017. márc. 21. 13:28
 12/17 anonim ***** válasza:
12%

9-es főgyökér!

Szó sincs arról,hogy új kifejezések ezek.

Egyszerűen az van,hogy magyarban lehetőleg magyar kifejezéseket kellene használni,nem pedig puncsolni az idegen eredetű szavakkal,kifejezésekkel.

(könnyen barátkozó,nyitott típusú ember és zárkózott nehezen ismerkedő,barátkozó ember)

2017. márc. 21. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:
82%

Nem,olyan van,hogy ambivertált. Nincs olyan,hogy vki 100%-ban intro vagy extro.

Én inkább introvertált vagyok,de toleráns,szabadszellemű és nem avatkozok bele más dolgába.

2017. márc. 28. 17:01
 14/17 anonim ***** válasza:
17:33 az a nyitott személyiség,aki toleráns, szabadelvű, széles látókörű, elfogadó,nem bigott,meg ilyenek!
2017. ápr. 2. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Így van, nincs olyan 100%-ig, és mindenki tartozik valamilyen szinten mindkettőbe, épp ezért hülyeség külön nevet adni a pont középen levőnek. És én is iylennek tartom magam, ez nem jelenti, hogy iylen nincs. Csak nem hiszem, hogy külön neve van. Ettől még hallottam már róla, én is olvastam róla, csak nem értek vele egyet.
2017. ápr. 6. 22:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy introvertált embernek nincsenek barátai, jól érzi magát egyedül, nem nyal be senkinek! Igazából extrovertált ember nem is létezik! Vannak a normálisak és a nyálisok! ;)
2019. febr. 5. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Nyalisok
2019. febr. 5. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!