Volt már olyan, hogy valakit nagyon megszerettetek volna ismerni emberileg és folyton ez járt a fejetekben?
Figyelt kérdés
Olyan valaki, akinek a személyisége annyira megfogott, hogy azon gondolkoztatok, hogyan lehetne jobban megismerni azt az adott személyt, minél több időt veletölteni, beszélgetni, többet megtudni róla.
Esetleg azt is leírhatja akinek volt ilyen, hogy honnan ismerte/ ki volt az a személy, miért lett szimpatikus számára, és hogy alakult a történet, sikerült megismerni?
2019. dec. 24. 01:15
2/8 A kérdező kommentje:
Hogy érted?
2019. dec. 24. 03:23
3/8 anonim válasza:
1*-2* volt ilyen, de máson megtapasztaltam, hogy minden ember ugyanolyan - főleg Mo.-n. Ugyanazt csinálja, csak más időközönként talál rá a szerencse, a baj, stb.
5/8 anonim válasza:
Én ha barkit meg akarok ismerni meg is ismerem.
A kerdest nem is értem teljesen.
Egyszerüen felveszek vele kapcsolatot, érdeklödest keltek fel, minden megy magatol.
Elérhetetlen emberekre, akikkel kapcsolatot sem lehetne felvenni, még nem voltam soha kivancsi.
6/8 anonim válasza:
Tiniként volt ilyen. Aztán az egyetem az utolsó csöpp emberiséget is kiirtotta belőlem az ott dolgozó tanárok és tanulmányi osztályosok példáján keresztül.
8/8 A kérdező kommentje:
Esetleg bővebben is kifejtenéd? :)
2019. dec. 27. 01:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!