Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért szólnak le ezért az...

Miért szólnak le ezért az emberek?

Figyelt kérdés

Miért szólnak le azért, mert olyan helyzetben vagyok, hogy soha a büdös életben nem kell dolgoznom?

Olyan az anyagi helyzetem, hogy megtehetem azt, hogy soha ne legyen állásom. Ezért mindenki beszól. Vajon ha ők ilyen helyzetben lennének, akkor ugyanúgy beállnának valahova dolgozni? Nem hinném.

Én próbálok mindig mindenkivel kedves lenni, és mégis -gondolom irigységből- ők nem úgy állnak hozzám.

Kérkedni soha nem szoktam a pénzemmel, nem is öltözök márkás ruhákba, egy elég régi autóval járok, aminek mindig van valami baja, mégsem veszek 10-20 milliós autót, pedig megtehetném.

Ezt sem azért írom hogy kérkedjek, csak hogy megértsétek, nem az a tipikus beképzelt gazdag b*romállat vagyok, mint egyesek.

Nem hordok magamon semmi kirívó dolgot, amiért esetleg mások rosszul éreznék magukat, és ahol csak tudok, segítek a nálam rosszabb anyagi helyzetben élőknek.

Mégis sokan úgy bánnak velem, mint a társadalom szemetével, csak mert nem megyek el "kedvtelésből" dolgozni.

(Azt még leszögezném, hogy nem a szüleim pénzéről van szó, tehát nem egy olyan ember vagyok, akinek csak az ölébe hullt egy zsák pénz.)

2010. aug. 22. 13:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha már olyan szerencsés vagy hogy nem kell dolgoznod és nincs is kedved hát ne menj. Amúgy is baromi nehéz melót találni annak akinek kell dolgoznia, szerintem mégjobban utálna a nép ha te csak poénból járnál el havi x összegért míg másnak az a bizonyos munka a megélhetése de téged vettek fel helyette :)
2010. aug. 22. 14:18
 22/27 anonim ***** válasza:

Válogasd meg hogy kivel állsz szóba.

A gazdagok általában gazdagokkal haverkodnak mert a szegények szeretnek irígykedni.

2010. aug. 22. 16:54
 23/27 anonim ***** válasza:
Azért nekem utalsz egy keveset?:)
2010. aug. 22. 18:57
 24/27 anonim ***** válasza:
64%
Gyurcsány Ferenc is jelen van a gyakorikérdéseken?:XDXD
2010. aug. 22. 18:58
 25/27 anonim ***** válasza:
Nyertél a lottón? Te mondd már el honnan van, jó lenne ha nekem is lenne sok pénzem. Beindíthatnám a vállakozásomat, mert én is egyszer az szeretnék lenni.
2010. aug. 22. 21:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Kezdj hozzászokni a gondolathoz: ha gazdag vagy, akkor kapod a megjegyzéseket. Ha a szüleidtől kapod az a baj, (nem dolgozott meg érte) ha önerőből is baj, (biztos belekeveredett valamibe) aki szegényebb nálad az nem hagyja szó nélkül, mert neki is kellene mindaz, ami neked van, de számára sajnos nem elérhető. Legalább ennyi elégtétel jut mindenkinek, aki frusztrált, hogy szabadon becsmérelhet másokat... :) ne vedd komolyan az ilyesmit, nem veled van bajuk, csak saját anyagi helyzetük miatt elégedetlenek.
2010. aug. 26. 21:27
 27/27 anonim ***** válasza:

Helló.

Figyelj nem akarok itt beleszólni a dolgokba, de ha valaki nagyon tehetős(teljesen mindegy, hogyan jutott a léhez), és ül a pénzén, nem pedig munkahelyeket hoz létre azoknak, akiknek nincsen(valamilyen kft.) ott azért nem tiszta a helyzet. Természetesen nem tudom, hogy te ilyen vagy e, de ha nem csinálsz semmit, akkor valószínűleg ez nem tetszhet másnak, hiszen tudnál segíteni sokakon a pénzeddel, ahogyan leírtam...de nem teszed...ezen érdemes elgondolkodni. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. aug. 27. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!