Hogy bírjak ki majd 4 évet?
én vagyok aki írt aki átment azokon a dolgokon...
hát hú.. felidézni azokat az emlékeket. egész általánost kiközösítve éltem át, mert ugye az a menő aki pia cigi stb. aki normális az a kis hülye. sajnos ez a mai trend. de én akkor is normális maradok :)
Én voltam már azon a határon is, hogy minek élnem tovább... sajnos nagyon erősnek kell lenni, de a te helyzetedben ez nem dukál, ugyanis 40 cigány ellen még Chuck Norrisnak is marha nehéz lenne vagy Jackie Channek... kib.aszott szívósak a cigányok, nagyon erősek és nem utolso sorban ott a hátsó zsebükben a kés sajnos... és kétlem, hogy 2-nél több normális lenne. tudom milyenek... sajnos...
nem tudom mit tegyél... az én szüleim minden ilyen esetben azért eléggé megértőek, pl kivettek sulibol mert tudták mi folyik, de ahol a szülők ilyenek, ott minden veszve van szinte... :(
Nem tudom mit tegyél de nagyon szeretnék segíteni, nézd meg az osztályt hónapokon át, milyen, mi folyik ott, menj be mindig de tényleg ne menj bele azért a drogba, hogy befogadjanak, mert pár év és meghalsz... tönkre tennéd csak magad vele.
ha nagyon elfajul a helyzet (ahogy sejtem el fog már csak azért is mert magyar vagy a szemükbe a cigányok főbb része utálja a magyart és 40:1 arányba is lesznek), szólj igazgatónak stb. bár ők is meghunyászkodnak és általában eltusolik az ügyet... és szarnak rá nagyba...
ha minden kötél szakad, már tényleg azon a határon leszel (reménykedek hogy nem) hogy meghalsz nem bírod tovább, akkor ne menj be... nem téged büntetnek hanem a szüleidet... pénzzel... a szüleid meg azért csak nem ölhetnek meg emiatt... aztán talán észhez kapnak és átraknak másik suliba, talán jobb lesz, kihúzod ott valameddig, 18 évesen meg tanulsz valami faja szakmát, amivel megélhetsz egész életedben...
esetegleg probálhatod pozitivan is felfogni bár nehéz, de lehuzni se szeretnélek, csak szembesitelek, hogy nehogy sokkot kapj ott az első napokba. probálja esetleg kedves lenni, bár ennek 0,1% esélye hogy beválik azoknál a mocskokál :D ott az alvilági dolgok játszanak, mint a börtönben, csak itt enyhébben azért természetesen.
mondjuk én most gyúrok ezerrel, nagy és erős akarok lenni hogy megtudjam magam védeni bárkitől, első körben tedd meg te is ezt.
Sajnállak kérdező!
De tudod mit? HA a szüleid nem értik a problémádat, akkor tudok egyet ajánlani!-Mutasd meg nekik ezeket a Válaszokat!
Főleg , mert valaki írt hasonló élményt is :/ GOndolom azért elgondolkoznának rajta. Még sosem kézdő! Mutasd meg.
Remélem megoldódik a problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!