Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy bírjak ki majd 4 évet?

Hogy bírjak ki majd 4 évet?

Figyelt kérdés
Olyan Gimibe fogok járni, ahhol 40 cigó osztály társam lesz (sajnos), és én leszek egyedül magyar. Ilyen köteketdős cigányok, én meg nemzeti érzelmű magyar vagyok, de nem hordok bakancsot se semmi olyat, ami miatt belémköthetnének. Nem félek tőlük csak nem minden nap szeretnék azért verekedni :(
2010. aug. 15. 20:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Jajj te szegény,ez igazán PECH!!

Én tuti nem mennék ilyen suliba,átiratkoznék máshova,vagy kirúgatnám magam!

Ennyi more:)között nem hinném,hogy lenne jó napom!!

2010. aug. 15. 20:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem írattatod át magadat egy másik suliba??
2010. aug. 15. 20:10
 3/12 anonim ***** válasza:
66%

Megszoksz vagy megszöksz...

De szerintem a várható kimenet az lesz, hogy nagyon meg fogsz lepődni milyen könnyen beilleszkedsz és meg tudod érteni majd őket. Ez még biztos vagyok benne hogy irreálisnak tűnik, de abban is biztos vagyok, hogy az ember elég extrém dolgokhoz tud hozzászokni, ha kényszerítve van rá. Ha úgyis velük kell lenned 4 évig szerintem meg se próbálj magyarnak lenni köztük. Csak saját magad szívatod ilyen esetben azzal hogy kiállsz a hited mellett. Fel kell tudni adni az elveid ha látszik hogy a saját érdekedet szolgálja a változás... Magamból kiindulva Te is majd szépen kialakítasz egy olyan "kapcsolót" magadban, hogy mikor az osztályodban vagy, akkor nem a bőrszín alapján döntesz, hanem más emberi értékek alapján (talán találsz ilyeneket majd bennük) és mondjuk csak otthon vagy a régi haverok körében leszel nemzeti érzésű magyar. Ez így furán hangzik, de nálam ez a tapasztalat, akárkivel meg tudok barátkozni és felfedezem az értékét. Javaslom neked is ezt. Tudod, a legjobban ellenfeledet is akkor tudod legyőzni ha a barátként közeledsz hozzá...

22f

2010. aug. 15. 20:14
 4/12 A kérdező kommentje:
3-as átlaggal vettek fel, máshova úgysem vesznek át :S
2010. aug. 15. 20:16
 5/12 anonim válasza:
Milyen GIMNÁZIUM az ahova felveszik a szőröstalpúakat?
2010. aug. 15. 20:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen K*rva sz*r
2010. aug. 15. 20:20
 7/12 anonim válasza:

Hát haver... részvétem.

Én inkább elszöknék valamelyik messzi tájra és dolgoznék valamit, mint inkább muszáj lenne 4 évet kibírom 40 (?!?!?!?!) db cigány között. Azt mondom, hogy 4 db még oké, egye fene, de 40 ? Bakker, ez viccnek is rossz!

Tudod én több suliba is voltam egyéb okok miatt (lelki beteg lettem egy két éve, talán még az ilyen cigók is hozzá köthetők a bajomhoz), mindegyik osztályba 1-1 cigó volt. Az első suliba (általános) még kisgyerekek voltunk, de vertük egymást, mert állandóan csesztetett, egyszer egy ünnepségem izomból rámugrott a térdemre egy paravánról csak mert olyan kedve volt, igaz én utána annyira szarrá rugdaltam a földön utána, csodáltam hogy felkelt még élve. Na vele ennyi volt a történetem.

Bekerültem egy középsuliba (cigány negyed) ott volt egy 100 kilós kancigány. Állandóan beszólt (pedig én még csak rosszul se néztem rá egyszer sem) egyszer kicsit kint volt a lábam az öltözőbe és megfogta a lábam és lerántott a padról kicsit bevertem a hátam. Azzal indokolta, hogy nem fért el, de szólni nem volt képes, hogy tegyem arréb. Neki akartam ugrani, de nem akartam mert elég nagy baj lett volna belőle, pár hónap volt hogy menjek a másik sulimba, mert egy mocsok cigány iskola volt és ezért hagytam ott. Inkább nem ugrottam neki, lecsitítottam magam, nem akartam problémát, elég nagy harc lett volna családok között is szerintem, mondom hagyjuk, többet úgyse látom.

Jön a következő középsuli. Mellémültetnek egy romát. Elég szimpatikusan tűnt elsőre. Első kérdése? Pénzed van? Mondom neki, nincs, miért (persze volt)? mert cigit akar venni. mondom no comment.

Viszonylag semlegesen elvoltunk, de folyamatosan ráakart szoktatni a cigire piára drogra minden, olcsón kinálgatta az anyagot, de nem fogta fel, hogy én ilyet akkor se szedek ha 1111x születek újra én egészséges életmódot élek. ilyenkor persze hahozátozz mekkora kis szerencsétlen vagyok. 16 voltam amikor mondtam még szűz vagyok mert ezt kérdezgette állandóan. egész sulinak magyarázta mekkora egy balfék gyerek ez, 16 évesen nem volt még csajjal pedig azt mondta privátba kezeli nem adja tovább kár volt megbizni benne

am egy kétszer állítólag meg is akart veretni ha jól tudom, mert nem mentem bele a játékaiba. visszahallottam... aztán mégsem lett belőle semmi.

Fél év telt el, innen is elkellett mennem a körülmények miatt.

Szóval röviden tömören ennyit a romákról. Senki ne szépítsen semmit. 90%-uk egy mocsok, bűnöző senkiháziak, akik a golyót a fejükbe se érdemlik meg!

40-ből ha 5 normális lesz, tedd össze a két kezed, haver még1x mondom, egyszerűen még mindig nehezen fogom fel, hogy Te mi előtt állsz. Kegyetlen lesz, őszinte vagyok veled. Akkor fogsz tudni ott életbe maradni, ha mindenbe bele mész. drog ciga pia stb. ha jó fiú vagy és kicsit érzékeny esetleg anyuci kedvence még a halálba is kergethetnek... ha kicsit lelki bajaid is vannak (mint nekem is sajnos) egyenes véged, ha nem ők csinálnak ki a stressz öl meg. én tudom milyen, estem már át egy két ilyenen. nagyon vigyázz magadra, de én még minidg azt javaslom hogy keress valami másik osztály v suli v én nem tudom

De ha 100 kilós kigyúrt izomagy vagy, akkor nem kell félned, nem fognak hozzád szólni. de ha kicsit nyurga, akkor inkább nem részletezem.

2010. aug. 15. 20:43
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Ilyen kötekedős rajcigányok lesznek az osztály társaim, ha egy cigóval bajom lesz, megvédem magam többi 39 is rámjön

2010. aug. 15. 20:49
 9/12 A kérdező kommentje:

20:43-as köszönöm szépen, hogy leírtad te min mentél keresztül, és sajnállak :(

de én olyan ember vagyok, ha nekemugrik 1 cigány én nem hagyom magam, és akkor a többi 39 is rámjön, lehet megszökök itthonról, mert anyámék nem értik meg a problémám, és nem fogom oda adni a pénzem se 1 nek sem és nemfogok cigizni se meg drogozni se stb. :(

2010. aug. 15. 20:52
 10/12 anonim ***** válasza:
melyik suliról van szó?
2010. aug. 15. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!