Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 6 hónapos babával hova...

Egy 6 hónapos babával hova menjünk kirándulni majd március végén 1-2 napra? Bírják már ilyen idős korban a hosszú utat (kb.50-100km)?

Figyelt kérdés
2009. jan. 18. 10:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha a fiamból indulok ki, ahogy elindult a kocsi elaludt.

Ennyi idős korában pedig már mentünk vele több száz kilóméterre is.

2009. jan. 18. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahova akartok:-)

Az én szüleim 250 kmre laknak, havonta megyünk a lány 6 hetes kora óta:-)

Ő mondjuk nem alszik, csak a szokásos fél óráját 2-3 óránként, le kell foglalnom játékokkal, és egyszer mindig meg kell állni egy kis cicire, de inkább akkor is unja a hordozót , és kicsit ki kell vennem. De amúgy nincs gond az úttal..

2009. jan. 18. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom sem egy nagy alvó és szintén unja az autósülést. Ennek ellenére mi 2 hónaposan vittük először a szüleimhez 250km-re. Azóta is rendszeresen járunk a szüleimhez.

4 hónaposan Szlovéniában (6 órás út volt) töltöttük egy pár napot. A tankolásokat mindig kicsit hosszabra hagytuk, így oldottuk meg a szoptatások és hogy megmozgasssuk a picurt.

6 hónaposan a Mátrában voltunk 3 napig. Kenguruval kirándultunk, az étterembe betoltuk a babakocsit és abban félig ülve, félig fekve simán elvolt a lányom egy kiskanállal 10-15 percig is. Amikor megunta, mással szórakoztattuk.

Szóval szerintem az 50-100km egyáltalán nem hosszú út és nem hiszem, hogy bármi gondot fog okozni nektek vagy a babónak. A kikapcsolódás pedig mindannyiótoknak jól fog esni.

2009. jan. 18. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én lányom ilyenkorra már 2x megjárt autóval 1000km es utat haza a mamáékhoz....

Szerintem a tiéd is bírni fogja.

Attól is függ,hogy mennyit szokott autóban utazni.

50-100km nem hosszú.

Vigyél neki játékot,meg valami ra´gcsa´lni szopogatni kekszet.....

2009. jan. 18. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!