2-3honapos babával lehet menni kirándulni? Mondjuk Balaton-partra 1-2napra?
2hét mulva szulok,és eléggé imádunk jonni-menni a párommal,ez igy is lesz a szulésem után is.De arra lennék kíváncsi,hogy ajánlott-e 2-3honapos babával kirándulnimenni?
Vélemények,tapasztalatok?
Miért nem lehetne.
2 hónapos korában hoszú 7végén voltunk.
előző
2 gyerekünk van, mi is menősek voltunk és azok is vagyunk
mi is szeretünk jönni, menni, és babával is folytatjuk az életünket. jó edzett a ksihölgy!
3 hetesen vittük először egy közeli 1,5 órás kirándulásra, 6 hetesen egy esküvőre, 2 hónaposan 2 napra Balatonhoz. 3 hónaposan 1 hétre Fertőrákosra.
Lehet vele is kirándulni (kendőben vagy babakocsiban visszük-tereptől függ.) csak az evés, alvás idejéhez kell igazítani a menetrendet.
Koszonom szépen a válaszokat! :)
Mi ki akartunk bérelni 1lakokocsit 3napra a párommal,el akartunk menni az idén is a csehországi Hip-Hop Kempre,ahol fogant a kicsinko.De asszem az azért még elmarad.Nem valo,az a nagy ricsaj 1kisbabának.
De a Balcsit bevállaljuk mindenképp.
Mivel ingázni fogunk Felvidék és Csehország kozott,hozzá kell szoktatnunk a kicsit a menésre.
Tegnapi 20:54-es vagyok. Az utolsó hozzászóló véleménye elég izgalmas, de szerintem nélkülöz egy igen-igen fontos szempontot, a szülőket. Nehogy már mindenben alkalmazkodni kelljen a babához, épp elég az a sok dolog, amiben muszáj a rabszolgájává válnunk, de egy hétvégétől, neadjisten egy hét nyaralástól semmi baja nem lesz. Sőt, szerintem a kipihent, saját szellemükhöz és személyiségükhöz hű szülők nyugodtabbak és sokkal jobb környezetet biztosíthatnak, mivel nem ragaszkodnak görcsösen dolgokhoz.
És mi van, ha pl. ahogy nálunk is, a második baba pici, a nagyobbik meg igényli a nyaralást, változatos környezetet. Kinek az érdekei érvényesüljenek? Csak nem egy 3 hónapos csecsemőé? Szerintem ez nem nagyon okos, de tudom, hogy mindenki másként éli meg. Kedves Kérdező, ha a baba előtt is "menősek" voltatok, akkor hajrá, ne változzatok meg extrém módon a baba miatt, ő nagyon okos és tud alkalmazkodni.
23.20-assal vitába szállnék.
mi vittük 2 hónaposan Balatonra, tényleg elfáradt a baba a sok új látnivalótól és elnyomta a jó levegő. gyakorlatilag egész nap aludt. nem hiszem, hogy ártottunk neki, azzal, hogy legalább 2 napig tiszta levegőt szívott, nem a pestit. és nekünk is felülülés volt kimozdulni, ezzel meg megint a babának lett jobb, hogy kipihent szülőket kapott, nem mártírként mindenről lemondókat.
23:20-nka
Azt ugye tuodd, hogy a játszótereken is simán vannak kullancsik?
Vagy akkor ti soha nem fogtok járni se játszótérre, se erdőbe kirándulni.
Ha ez így van, akor csak sajnálni tudlak.
A kicsi 5 hónapos korában az Égei tengernél voltunk, naggyal 7 hónaposan az Alpokban túráztunk.
második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!