Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2-3honapos babával lehet...

2-3honapos babával lehet menni kirándulni? Mondjuk Balaton-partra 1-2napra?

Figyelt kérdés

2hét mulva szulok,és eléggé imádunk jonni-menni a párommal,ez igy is lesz a szulésem után is.De arra lennék kíváncsi,hogy ajánlott-e 2-3honapos babával kirándulnimenni?

Vélemények,tapasztalatok?

2011. máj. 2. 18:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Simán! Magadra kötöd, és mehettek! :-)
2011. máj. 2. 18:38
 2/14 anonim ***** válasza:

Miért nem lehetne.

2 hónapos korában hoszú 7végén voltunk.

2011. máj. 2. 19:17
 3/14 anonim ***** válasza:

előző

2 gyerekünk van, mi is menősek voltunk és azok is vagyunk

2011. máj. 2. 19:18
 4/14 anonim ***** válasza:

mi is szeretünk jönni, menni, és babával is folytatjuk az életünket. jó edzett a ksihölgy!

3 hetesen vittük először egy közeli 1,5 órás kirándulásra, 6 hetesen egy esküvőre, 2 hónaposan 2 napra Balatonhoz. 3 hónaposan 1 hétre Fertőrákosra.

Lehet vele is kirándulni (kendőben vagy babakocsiban visszük-tereptől függ.) csak az evés, alvás idejéhez kell igazítani a menetrendet.

2011. máj. 2. 20:32
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi is állandóan megyünk, a fiammal sajnos csak 8 hós korában jutottunk el Horvátországba, de jövő héten szülök és amikor a kisebbik 3 hós lesz, megyünk megint a horvát tengerpartra. Már lefoglaltuk a szállást. Szerintem kevesebb gond van vele, mint egy 8-9 hóssal, aki már járni próbálgat.
2011. máj. 2. 20:54
 6/14 A kérdező kommentje:

Koszonom szépen a válaszokat! :)

Mi ki akartunk bérelni 1lakokocsit 3napra a párommal,el akartunk menni az idén is a csehországi Hip-Hop Kempre,ahol fogant a kicsinko.De asszem az azért még elmarad.Nem valo,az a nagy ricsaj 1kisbabának.

De a Balcsit bevállaljuk mindenképp.

Mivel ingázni fogunk Felvidék és Csehország kozott,hozzá kell szoktatnunk a kicsit a menésre.

2011. máj. 2. 21:09
 7/14 anonim ***** válasza:
23%
Már bocs, kilógok a sorból, de egy 2 hónapos baba még nem igazán tudja felfogni, hogy hol van, csak azt maximum, hogy nem otthon.Méghogy kirándulni?!Meg Balcsira?Ott fog veletek főni a napon, vagy az árnyékban a fa alatt, kullancsok társaságában.Mi a múltkor elvittük bevásárolni, a hordozóban volt, kandikált kifele, tudta, hogy nem otthon van, de marha hamar elfáradt, nem kötötte le az "élmény."Nem értem miért kell az ilyen kicsi gyerekeket a szülőknek magukhoz hasonlítani, hogy amit ők kibírnak, azt a baba is.
2011. máj. 2. 23:20
 8/14 anonim ***** válasza:

Tegnapi 20:54-es vagyok. Az utolsó hozzászóló véleménye elég izgalmas, de szerintem nélkülöz egy igen-igen fontos szempontot, a szülőket. Nehogy már mindenben alkalmazkodni kelljen a babához, épp elég az a sok dolog, amiben muszáj a rabszolgájává válnunk, de egy hétvégétől, neadjisten egy hét nyaralástól semmi baja nem lesz. Sőt, szerintem a kipihent, saját szellemükhöz és személyiségükhöz hű szülők nyugodtabbak és sokkal jobb környezetet biztosíthatnak, mivel nem ragaszkodnak görcsösen dolgokhoz.

És mi van, ha pl. ahogy nálunk is, a második baba pici, a nagyobbik meg igényli a nyaralást, változatos környezetet. Kinek az érdekei érvényesüljenek? Csak nem egy 3 hónapos csecsemőé? Szerintem ez nem nagyon okos, de tudom, hogy mindenki másként éli meg. Kedves Kérdező, ha a baba előtt is "menősek" voltatok, akkor hajrá, ne változzatok meg extrém módon a baba miatt, ő nagyon okos és tud alkalmazkodni.

2011. máj. 3. 07:55
 9/14 anonim ***** válasza:

23.20-assal vitába szállnék.

mi vittük 2 hónaposan Balatonra, tényleg elfáradt a baba a sok új látnivalótól és elnyomta a jó levegő. gyakorlatilag egész nap aludt. nem hiszem, hogy ártottunk neki, azzal, hogy legalább 2 napig tiszta levegőt szívott, nem a pestit. és nekünk is felülülés volt kimozdulni, ezzel meg megint a babának lett jobb, hogy kipihent szülőket kapott, nem mártírként mindenről lemondókat.

2011. máj. 3. 08:36
 10/14 anonim ***** válasza:

23:20-nka

Azt ugye tuodd, hogy a játszótereken is simán vannak kullancsik?

Vagy akkor ti soha nem fogtok járni se játszótérre, se erdőbe kirándulni.

Ha ez így van, akor csak sajnálni tudlak.

A kicsi 5 hónapos korában az Égei tengernél voltunk, naggyal 7 hónaposan az Alpokban túráztunk.

második voltam

2011. máj. 3. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!