Hamvasztást vagy koporsós temetést szeretnél majd magadnak? Miért?
Hamvasztást. Szeretem a tüzet, a főnixek jutnak róla eszembe, így egyértelmű, miért azt.
Meg ne egyenek már meg a kukacok, inkább égessenek el. És azt sem szeretném, ha urnában temetnének, inkább szórjanak szét a szabadban (pl. erdő). :) Eleget éltem bezárva, kalitkában, nem kell a koporsó.
Hamvasztást. Az első válaszolóval ellentétben nem akarok kukackaja lenni. Na meg, ha kiderül,. hogy mégsem haltam meg, akkor sitty-sutty elégek, nem fuldoklok egy kicsi, sötét helyen.
A hamvaimat meg szórják szét valami szép helyen.
Koporsós temetést.
És pap mondja el a búcsú ima beszédet.
Nekem úgy lenne végső nyugalom majd.
Én inkább koporsós temetést szeretnék, bár, az nem olcsó.
Én már voltam szórásos temetésen, hát, nekem abszolút nem tetszett / hogy úgy mondjam /, oké, hogy az a lehető legolcsóbb, meg hát a halott testnek úgyis mindegy, de akkor is.
Van is egy vicc ezzel kapcsolatban:
-Nagypapa, te milyen temetést szeretnél? Koporsósat vagy hamvasztást?
-Lepjetek meg!
talán hamvasztást... bár a szétszórást nem szeretném.
szerintem a szeretteimnek kell majd 1 hely, ahova virágot, mécsest vihetnek stb. szeretném, ha maradna utánam vmi, legalább egy falfülke a temetőben.
ha szétszórnák a hamvaimat - úgy érzem - a hozzám legközelebb állókon kívül 1 idő után sokan elfelejtenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!