Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mik a legnagyobb álmaid,...

Mik a legnagyobb álmaid, amiket mindenképp meg szeretnél valósítani az életben?

Figyelt kérdés
Az élet bármely területén, pl. munka, család, párkapcsolat, anyagiak, helyek amiket meg szeretnél nézni legalább egyszer stb.
2011. szept. 18. 19:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szeretnék legalább egyszer járni ezeken a helyeken: USA, Kanada, Párizs, Róma, London, Szentpétervár. Jól fizető állást magas pozícióban, megmutatni mindenkinek hogy egy nő is lehet sikeres, megismerkedni olyan kaliberű pasikkal mint Channing Tatum (vagy ő magával... XD), nagyon izgalmas élet. Ha csak a fele teljesül a listámnak már boldog ember leszek. :)
2011. szept. 18. 19:22
 2/18 anonim válasza:
100%
Én híres Rock sztár akarok lenni, és profin gitározni rengeteg pénzte keresni, mindenhová eljutni a világon, és persze boldog szeretnék lenni valakivel akit szeretek :D
2011. szept. 18. 19:25
 3/18 anonim ***** válasza:

Munka területén: nekem megfelelő egy átlagos irodai munka,de legalább hobbiból zenélni szeretnék mellette.Persze ha a zenélés lenne majd a fő állásom,annak szintén örülnék majd.

Család területén:a szokásos tucatok és alapok.Egy rendes kis család,2 gyerekkel és egy fantasztikus apukával.

anyagi terület: egyértelmű:)

New Yorkba szeretnék eljutni vagy Sidney-be,de minimum London:)

2011. szept. 18. 19:26
 4/18 anonim ***** válasza:
Szeretnék egy csodálatos életet a jelenlegi párommal, biztos anyagiak, gyerekek:) Szeretnék elutazni Spanyolországba és Franciaországba. És nagyon szeretnék eljutni egy olyan állatkertbe ahol van delfin:$
2011. szept. 18. 19:26
 5/18 anonim ***** válasza:
73%
Minden vágyam egy gyermek az imádott szerelmemmel. :) Most arra gyúrunk, hogy az alapok meglegyenek és valóra válthassuk az álmunkat, a mi kis családunkat! Már alig várom! :)
2011. szept. 18. 19:29
 6/18 anonim válasza:

Szeretnék nagyon boldogan élni a Szerelmemmel, szeretném, ha egyszer egy család lehetnénk.Ez a legnagyobb álmom.

Szeretnék egy biztos állást, ami nem 1-2 évre szól, és a fizetés tükrözi azt, hogy mennyit küzdök, tanulok azért, hogy elérhessem az adott állást.

Szeretnék a párommal, ha már lesz jól fizető állásunk, néha nyaralni.Egyiptom,London, egy gyönyörű tengerparti sziget szerepelnek az álmaim közt.:)

2011. szept. 18. 19:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálam család. karrier, ház, nyaraló, kocsi megvan. Az én álmom, amiért mindenki lehurrog, hogy életem további részét egy tengerparti házba szeretném eltölteni, ahol lehetőleg mindig meleg van.
2011. szept. 18. 19:33
 8/18 anonim válasza:
31 éves vagyok , van már 3 gyermekem , a negyedik a pocakomban , elég jól élünk lehet bevállalnánk később az 5. babát is ha minden rendben van. Imádom a gyerekeket, a nagy család az álmom :-)
2011. szept. 18. 19:34
 9/18 anonim válasza:
100%
Stewardess szeretnék lenni :) szeretném hogy akik eddig az igaz barátaim voltak,ők mindig megmaradjanak :) és persze amit mindenki más majd később,egy szerető családot :) 21/N
2011. szept. 18. 19:43
 10/18 anonim válasza:
Szeretnék egy tevét.A nászutamon egy hajós utazást.Szeretnék a szakmámban dolgozni, mint masszőr és látni hogy az emberek elégedettek velem.Szeretnék egy párt magam mellé aki azért szeret aki vagyok és aki megvéd mindenkitől:)
2011. szept. 18. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!