Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mik a legnagyobb álmaid,...

Mik a legnagyobb álmaid, amiket mindenképp meg szeretnél valósítani az életben?

Figyelt kérdés
Az élet bármely területén, pl. munka, család, párkapcsolat, anyagiak, helyek amiket meg szeretnél nézni legalább egyszer stb.
2011. szept. 18. 19:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Legnagyobb álmom h olyan munkám legyen amivel sokat lehet utazni, új embereket, kultúrákat megismerni, mielőtt családom lesz.Olyan fiatalkort szeretnék, h ha 70 évesen visszagondolok rá, úgy érezzem h nem maradtam ki semmiből és izgalmas életem volt.

Jó lenne, ha a diplomám után hamar el tudnék helyezkedni és elkezdhetnénk építeni a közös jövőnket a párommal. Vagy itthon vagy külföldön. Szeretném ha páromnak is sikerülne, minden amit eltervezett(karrier szempontjából) h boldog legyen, mert akkor én is az leszek! Majd később amikor mindketten úgy érezzük h itt az ideje,akkor jöhet 1-2 egészséges gyerkőc!

22/N

2011. szept. 18. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Föld körüli utazás,ennek mindenképpen teljesülnie kell,lassan,de biztosan eljutok majd odáig.Tudom... :)
2011. szept. 18. 20:08
 13/18 A kérdező kommentje:

Az én céljaim:

Munka: először is rájönni mi az ami igazán érdekel és amiből nagyon jól meg lehet élni, aztán abban a legjobb lenni bárki másnál.

Család: 10-15 év múlva szeretnék majd egy okos, intelligens és szerető feleséget és 2 gyereket (de a 3 se gond).

Anyagiak: telhetetlennek tűnhetek de én szeretnék jómódban élni, egy szép nagy házban valami szép környéken, jó kocsi, évente két külföldi nyaralás stb.

Utazás: London (kipipálva), Spanyolország, Olaszország, Görögország, Afrika, USA, Bora Bora (tudom az uccsó elég merész :) ).

Továbbá nyelveket tanulni (pl. spanyolul, újra németül, az angolon pedig tökéletesíteni).

"Olyan fiatalkort szeretnék, h ha 70 évesen visszagondolok rá, úgy érezzem h nem maradtam ki semmiből és izgalmas életem volt."

Számból vetted ki a szót 19:50-es.

2011. szept. 18. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Már semmi. Rájöttem, hogy az összes álmom elérhetetlen.
2011. szept. 19. 11:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Szeretnék családi házat építeni. Az udvara szép parkosított lenne, tele növényekkel, sziklakerttel, csobogóval.

Egy autót is szeretnék, valami nem túl hétköznapit. Elég lenne egy BMW 3200d, ilyen pl senkinek nincs a faluban.

Sikeres szeretnék lenni a munkámban és annyi pénzt keresni hogy a fent leírtakat meg tudjam valósítani, ha ehhez az kell hogy külföldre menjek dolgozni akkor megtanulok németül és kimegyek.

Családot is szeretnék és jó lenne ha az életem hátralevő részét itt tudnám tölteni a szülőfalumban, vagy a közelben lévő falvak egyikében.

Ha külföldön dolgozok akkor keveset fogok Magyarországon lenni de egyenlőre más lehetőség nincs, a nyugdíjas éveimet(ha megélem) akkor itt szeretném tölteni ahol felnőttem.

2011. szept. 20. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Szeretnék gyógytornász lenni..
2012. márc. 1. 15:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Nagyon hosszú távra szóló cél, amit már tizenéves korom végén véglegesen eldöntöttem hogy megteszem (ebben nincs benne a család sem az utazás).

De ehhez önként kell vállalni olyasmi(ke)t is ami nem introvertált egyéneknek nagy erőfeszítésébe kerülne megtenni vagy akár kigondolni.

Valamit valamiért alapon akarom elérni.

Imádok titokzatos lenni egyébként. :)

25/N

2014. máj. 28. 15:29
 18/18 anonim válasza:

Utazni, járni a világot, rengeteg nyelvet tanulni és azt csinálni, amit szeretek. Legyenek mellettem emberek, akik mindig támogatnak és mellettem állnak, és később - még sok-sok év múlva - családot is szeretnék, 2 gyerekkel. Nem akarok semmiből kimaradni, izgalmas életet akarok, nem olyat, ahol a hét 5 napjában négy fal között kell üljek, és még a fizum is szar.

12/L

2014. júl. 25. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!