Mi volt az a legnagyobb hazugság, amit neked mondtak és később kiderült, hogy nem igaz?
Nekem talán az a legdurvább, hogy apukám eltitkolta, hogy van egy felesége. Több, mint 10 éve voltak házasok és apukám temetésén tudtam meg, hogy mi a helyzet.
Lehetőleg normális válaszokat!
Üdv, 16/L
Mikor kicsi voltam hetekig szédített növérem, hogy engem örökbefogadtak. mesélt sokat az igazi családomról.. :D
nem nagyon volt komoly, gyanakvó vagyok és rafináltabb,mint a környezetemben élök többsége, nem nagyon tudnak átejteni.(Remélem)
"moziba megyek a haverral"
miközben randizni ment a férjem, persze lebukott..
Jézuska hozza az ajándékot karácsonykor.
Ezt a pofátlan hazugságot, azóta is felemlegetem a szüleimnek.
Nekem sok hasonló volt...
De kedves kérdező a te történeted idáig a leg érdekesebb..
Nekem az volt az egyik leg meglepőbb. mikor alsó tagozat 8. osztályába jártam és behívták anyámat szülőire év vége előtt ,És megkérdezte anyám merre van az iskola ahová járok?
Nevelő faterom keveset foglalkozott velem de ő todta legalább és elmesélte neki.. (Ilyen egy boldog családi élet)
:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!