Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb hazugság amit kitaláltatok azért, hogy lefeküdjön veletek egy lány?
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 11:02
3/11 anonim válasza:
Nekem még eddig nem volt szükségem ehhez arra, hogy hazudjak. Ha egy kapcsolat hazugsággal kezdődik, az már régen rossz... csak a szex kedvéért, érzelmek nélkül, egyetlen alkalom erejéig meg nem vagyok képes lefeküdni senki lányával.
6/11 anonim válasza:
azt mondtam neki, h kap csokit, de nem kapott, szal hazudtam :D
7/11 anonim válasza:
egyszer azt hogy szép, közben pedig csúnya volt.
illetve azt is, hogy szeretem, de azt sokszor, azt muszáj.
8/11 anonim válasza:
Azt mondtam neki, hogy a lányokat szeretem (közben a fiúkat), csak mert ki akartam próbálni nővel is.
9/11 anonim válasza:
akik azt hazudják egy lánynak hogy szép azért hogy lefeküdjön velük, miközben nem is tetszik nekik, azok miért akarnak szexelni egy szerintük csúnya csajjal? O_____o csak én látom úgy, hogy ez teljesen logikátlan??
(megkérdezném azt is hogy mi a franc jár egy csaj fejében akkor amikor úgy dönt hogy lefekszik egy sráccal csupán azért mert az azt mondta neki, hogy szép. de gondolom erre úgysem kapnék értelmes választ...Oo)
10/11 anonim válasza:
Szeretlek szeretlek... ennyi:D meg hogy milyen szép:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!