Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez a Közép Európa nem jön be...

Ez a Közép Európa nem jön be nekem. Nem igazán az én világom, túl konzervatív, régi, tartozkodó, egyszínű. Jó tudom ott van a történelem meg ilyesmi. Sokkal jobban bejön az angolszász világ USA vagy akár Latin Amerika. Van ezzel így még valaki?

Figyelt kérdés
Amugy oltásokra nem vagyok kiváncsi, hogy akkor takaródj innen meg ilyesmi. Egyébként voltam az USÁBAN is.Mielőtt még írná valaki hogy csak tvben láttam. Sokkal felszabadultabb volt.

2021. jan. 20. 18:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A Német azt hittem nem játszik, mert úgy látom, hogy ő minél messzebre akar menni, Németország, meg Ausztria meg itt van a szomszédban kb. :D Tehát ezek a helyek nincsenek olyan messze, amennyire ő tervez menni, ahogy a válaszából kivettem.
2021. febr. 11. 20:23
 22/23 A kérdező kommentje:
Ha nem játszik, akkor mehet akár Hollandiába is, beszélnek angolul vagy akár skandináv országok.
2021. febr. 11. 20:36
 23/23 anonim ***** válasza:

"Igen a Kelet Európaiakat nem szeretik sehol a mentalitásuk miatt, hogy mindenkit át akarnak vágni meg kihasználni. Meg tudták milyenek vagyunk ennyi....tisztelet a kivételnek"

Ennél árnyaltabb a kép, sok Kelet-Európai végzi lelkiismeretesen, keményen a munkáját a nyugati országokban.

2021. febr. 14. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!