A konzervatívokat miért zavarja az, ha valaki szakadt nadrágot hord és a festett haja?
Figyelt kérdés
Mielőtt bárki magára venné, én ezt nem agresszió-keltés szempontjából írom, csak tudni szeretném, hogy őket miért zavarja ez, mert ezzel sem őket, se senkit nem sértenek meg, csak önmaguk fejezik ki. Azzal, hogy az ilyen fajta öltözködést betiltják pl. munkahelyeken vagy iskolákban, azzal az egyének szabad önkifejező jogát veszik el. Kérlek, ne olyan válaszokat írjatok, hogy "mert undorító", hanem fejtsétek ki a véleményeteket, mert pont erre vagyok kíváncsi.2020. okt. 15. 15:54
1/3 anonim válasza:
Mert konzervatívok.
Az iskola nem divatbemutató.
Munkahelyi tiltás: függ a munkahelytől.
Szinte elképzelhetetlen neves divatcég boltjában tépett farmeres eladó, ugyanakkor kőműves melletti segédmunkásnak, vagy kútásónak teljesen elfogadott.
2/3 Mansour válasza:
Én konzervatívnak tartom magam, és engem abszolút nem zavar. Persze bizonyos helyeken, bizonyos jellegű munkáknál nem elfogadható, de ez már nem konzervativizmus/liberalizmus kérdése, hanem ízlés, etikett, vagy egyszerűen szokás.
3/3 Mansour válasza:
Egyébként engem vérbeli konzervatívként tudod mi zavar leginkább? Az öltöny. Az az igazi merénylet a valódi konzervatív értékek, a szépség, jóízlés, hagyománytisztelet és az egyéniség szabad kifejezése ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!