Mit tennél, ha romának születtél volna?
13:46
Köszönöm intelligens megnyilvánulásodat.
13:43
Eltűntem, mert nagyjából ugyanazok a válaszok érkeztek.
Nem sérelmeket akartam hallgatni, amikhez semmi közöm. Igazad van a kozmetikus példáddal kapcsolatban, de megint a jók ellen hozol fel egy rossz példát. A normálisak erről mit tehetnek? Én sem Téged hibáztatlak az utcán levő hajléktalanok miatt (többnyire fehérek). Én nem kérdeztem volna meg azt, amit a hölgy..
És egyébként nem képzelted bele magad a helyzetbe, ahogy azt a kérdésben kértem. Hogy TE roma vagy.
14:33
Én egy szépnek mondott nő vagyok és viszonylag békén hagynak az emberek. De van kedves férfi ismerősöm, aki hasonló típusú, mint én, na Őt már állandó atrocitások érik. Ez bánt engem nagyon.
Kérdező!
Te vagy nem akarod érteni, amit írok, vagy valami van a felfogásoddal. A kozmetikus sztorit azért írtam le, hogy lásd nem volt ott semmilyen negatív hozzáállás a cigány nő felé. Tök mindegy, hogy rossz ember volt a nő, vagy jó. Ő így érezte, mert nem kapta meg amit akart és kész. Gondolom az életben több ilyen kellemetlen szituáció éri, amit a cigányságának tulajdonít, de ezt csak ő gondolja így. Attól még nem biztos, hogy igaza van. Most erről ki tehet?
14:24
Szerintem neked van gond a felfogásoddal! Reagáltam: igazad van! Hogy mondjam ezt másképpen? És azt próbáltam még ecsetelni, hogy egy normi ember nem kérdez vissza, hogy azért van-e, mert roma származású. Én nem engedtem meg magamnak a tiszteletlenséget veled szemben, így ugyanezt elvárom tőled is! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!