Hol születtél? És hol élsz most?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 18:28
1/38 anonim válasza:
Budapesten születtem és ott is élek
2/38 anonim válasza:
Budapesten születtem a MÁV kórházban, Újpalotán, XV ker, lakótelepen laktunk , három éves koromban telepen belül nagyobb lakásba költöztünk, majd jóval később Veresegyházra, mint agglomerációba. Ma is itt élek, Veresen.
3/38 anonim válasza:
Budapesten születtem, Lisszabonban élek. :)
4/38 anonim válasza:
Budapesten születtem, de Heves megyében nőttem fel. Most Glasgow mellett lakom.
5/38 anonim válasza:
Bp-en születtem és most is ott élek
6/38 anonim válasza:
Bonyhádon születtem, és Berlinben élek. 26N
8/38 anonim válasza:
Budapesten es everettben, washington allamban. Regen Seattle-ben eltem, csak mikor gyerekem lett koltoztunk ki:)
Es itt egy nyomos indok, hogy miert:
Mi is egy ilyesmi utcaban lakunk, gyonyoru, bekes, nyugodt, imadom!:) Ez a kep pedig tokeletesen visszaadja a varos hangulatat.
9/38 anonim válasza:
Szolnokon születtem, Budapesten élek :)
10/38 anonim válasza:
Szegeden születtem.Laktam Szeged két városrészében,Röszkén,Sándorfalván és most nem messze Kistelektől.(remélem ez már végleges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!