Azt csinálod amire születtél, vagy csak tengsz-lengsz és egyik (hó) napról a másikra élsz?
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 12:13
2/10 anonim válasza:
Még mindig nem tudom mire születtem,de én is a második verziós dologban vagyok sajnos.
3/10 anonim válasza:
Szerintem én azért születtem hogy másokon segítsek.
Ezért tanulok ápolónak.
20/L
4/10 anonim válasza:
még nemtom mire születtem. egyelőre csakúgy vagyok, csinálom ami épp az utamba kerül.
24L
5/10 anonim válasza:
Egyenlőre azt teszem, amit egy iskolásnak kell.(tanulok)
De hogy mire születtem, azt még nem tudom, majd kiderül.
6/10 anonim válasza:
Én sem tudom, hogy mire születtem, ha egyáltalán létezik ilyen dolog. Úgy irigylem azokat, akik szinte születésüktől kezdve tudják. Szóval -remélem csak ideiglenesen, de- most csak tengek lengek.
7/10 anonim válasza:
Most, 40 évesen már tudom, mire születtem: hogy szenvedjek.
8/10 anonim válasza:
Igaz. még fiatal vagyok, de én már most feladtam. Megyek amerre visz az "ár"...
9/10 anonim válasza:
Azt csinálom amire születtem és csak tengek-lengek az egyik hónapról a másikra élek...
10/10 anonim válasza:
Tengek-lengek. De szerintem 17 évesen még normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!