Nehéz Szlovéniában munkát találni? Befogadnak a Szlovénok, vagy inkább kirekesztőek ha külföldiként köztük élsz?

"engem vonz a nyugalom, a szép természeti környezet,és a közbiztonság például."
Akkor menj Ausztriába vagy Svájcba, de mégjobb Dánia vagy Norvégia. Ha nem félsz a nyelvi nehézségektől, akkor Dánia szerintem tökéletes.
"Az általánosságokkal nem sokra megyek."
Általánosságokkal mindig többre mész, mint személyes élménybeszámolókkal, az általánosságok ugyanis egy kicsit rád is vonatkoznak, a személyes esti mesék viszont csak egy személyre, aki ráadásul lehet, hogy fényezi is magát.

Nehéz Szlovéniában munkát találni, ha nem beszéled a szlovén nyelvet és nem vagy szakmunkás, ugyanis azok a keresett állások.
A szlovénok barátságosak, a te hozzáállásodtól is függ, hogy mennyire fogadnak be. Engem mondjuk nem érdekel ez a része, a szlovén férjem családja elfogadott, a többiek pedig nem érdekelnek.
Sok a külföldi, főleg bosnyákok, de törökök is akadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!