Mit tennél, ha romának születtél volna?
13:05
Gondolom roma vagy, ha ezekben biztos vagy.
6 hónaposan nem görögdinnye a has. Amúgy meg nem, magyar nőnek sem adom át mert úgy gondolom nekem is ugyananyi jogom van ülni amikor hullafáradt, rosszkedvű, beteg, rosszul lévő vagyok. Különben sem azzal töltöm az időm utazáskor hogy lessem jön-e egy terhes nő és hogy vajom roma-e...
A romák mindenre ráfoghatják hogy őket utálják mert romák... Nem nyavalyogni kell hanem nem foglalkozni vele és élni az életed. És ha mégis tényleg ezért utálja őket mindenki akkor a többség megérdemli és nem a mi dolgunk kitalálni hogy te most normális vagy-e vagy sem.
13:17
Hangsúlyozom, nem láttam még olyat, hogy nagy pocakú, magyar terhes nőnek ne adták volna át a helyet egy bizonyos idő után. Kisebb pocakúnál igen, láttam. Egyébként néha el sem lehet dönteni, hogy kövér, vagy terhes az illető. Egyszer megsértettem egy kövér, fiatal nőt azzal, hogy át akartam adni a helyet. Megkérdezte, hogy miért akarom átadni.
- Hát nem kismama? kérdeztem. A válasz: - Neeeem!
De most komolyan a terhes nőket emeljük ki az egész beszélgetésből?? Akkor tegyünk fel egy újabb kérdést..
13:22
Kíváncsi lennék, Te milyen kérdéseket teszel fel, és mik miatt "nyavalyogsz"...
Köszönöm a hozzászólásokat.
Szomorú voltam és maradtam. Nem vitatkozást vártam..
További szép napot Mindenkinek!
ezekkel kár vitázni.
szelektíven olvasnak és azt hiszik, hogy az egész világ ellenük van. üldözési mánia. ezenkívül feltűnési viszketegség, hogy azzal akar kitűnni, hogy fajilag megkülönböztetik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!