Mit tennél, ha romának születtél volna?
12:37
Te sem érted a kérdést, a mondandód végén ez derül ki.
Képzeld el mindazt amit leírtál és tedd hozzá, hogy roma az illető. És nem megy segélyért, segítségért. Csak ÉLNI AKAR! Mentesen azoktól, akik cigánynak nevezik őket! Értesz már? TE is csak kibökted a végén, hogy neki-azoknak miért ne sikerülne?? Miért kell ezt így kérdezni?? Ha Ő is olyan mint TE, vagy sokkal jobbbbbb!!!
12:55
Na erről beszéltem......
"Ha kedves, aranyos, becsületes, és mondjuk 6hónapos terhes nő (nem a 20. gyerekkel) vagy és nem adják át az ülőhelyet a buszon - hogy esne ez Neked?? De akár a közértben a rosszabb árut kapod, mert más a bőrszíned, vagy kiabálnak veled a gyógyszertárban és sorolhatnám. Pedig érettségizett, normális ember vagy. Hogyan dolgoznád ez fel????"
Ezeket honnan a nyavajából veszed? Ha ezek meg is történnek, akkor a nem cigánnyal is megtörténnek. Egy kicsit fordítottál a dolgokon. Most akkor valakivel nem történhetnek meg ezek a dolgok, mert cigány? Akkor ez is diszkrimináció. Ha valaki nem akarja átadni a helyét, akkor nem fog felállni akkor sem, ha az illető terhes nő cigány. Ha viszont feláll, akkor ezzel a magyar nőket diszkriminálja.
"És nem megy segélyért, segítségért. Csak ÉLNI AKAR! "
Úgy beszélsz, mintha bárki is akadályozná őket ebben.
Figyelj Kérdező!
Ökörségeket írsz, mert az a roma réteg, akiről Te beszélsz SEMMILYEN kirekesztést nem tapasztalhat a magyaroktól. Ha bármilyen atrocitás érte is, az nem azért volt mert cigány. Az sem normális, ha valaki állandóan a származása mőgé bújik, és minden kellemetlen tapasztalatot ennek tulajdonít.
egyszerübb lenne az életem
leszültem volna már néhány pulyát
dolgozás tanulás nuku
jönne a segíly:D
13:00
Azért ne mondd nekem, hogy ha felszáll egy nem roma terhes nő a buszra, és görögdinnye nagyságú a hasa, akkor nem adják át az ülőhelyet neki. Én még nem láttam ilyet. Legfeljebb csak nem vették észre azonnal.
De olyat láttam már, hogy kulturált, nagy pocakú romának nem adták át a helyet, pedig észrevették. Bocsi, én átadtam, pedig 3óra alvás után átgüriztem az egész napot, plusz tele voltam cuccokkal.
De most nem a terhes nőkről van konkrétan szó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!