Adjam fel az álmaimat? Így is mar a bűntudat.
Nem lett jó az érettségim, nagyon rossz lett....
Én keményen tanultam, de a törit nagyon elrontottam...:S
Most kb úgy vagyok h minden emberi kihalt belőlem, csak a bűntudat és a csalódottság nem.
Annyira szégyellem magam, pedig nagyon sokat tanultam, de kihúztam a tételt amit nem értettem, nem jutott eszembe hogy kezdődik és leblokkoltam....
Anyu azt kéri változtassak a sorrenden, én nem szeretnék, nem tudom mit lehetne csinálni..
Nem értem ha eleve úgy készültél,hogy fősulit váltasz min aggódsz?
Menj el újra érettségizni és ha most nem sikerült a felvételi felvételizz jövőre oda ami az álmod. Istenem nem dőlt össze a világ.
Óvoda illetve gyógypedagógiára nem kell olyan húú de jó tanulónak lenned. Ha csak a törid lett rossz akkor semmi gond, a magyar sokkal fontosabb. Én is odajárok :)
Egyébként, mint ahogy előttem is írták, ha a bizonyítványod nem lett rossz akkor az abban lévőket duplázzák + érettségi.
Tudom miről beszélsz...múlt héten magabiztosan mentem vizsgázni (egyetem-pszichó) és úgy leblokkoltam végem volt, mondjuk ez egy elég sz.r vizsga volt...:-S
kicsit összedőlt bennem a világ, de hát a pótvizsga mire van?:)
Ne idegesítsd magad:) elmész még egyszer vizsgázni és kész:)
Amúgy miért nem egyből gyógypedára iratkozol?
Szia! Egy dolgot szeretnék tanácsolni, azt, amit két tanárom is mondott nekem: ne add fel!
A te jogod az, hogy milyen sorrendet akarsz, mit jelölsz előre! És ha elmúltál 18, azt csinálsz, amit akarsz. Rajtad áll. Elvégre nem anyukád fog helyetted oda járni.
Ha gyógypedagógia a kedvenc, legyen az első - ne érdekeljen anyukád, egyelőre. Igaz, lehet, hogy dühös lesz, és meglepett, amikor megtudja, mit tettél - de nem tart örökké, mert ha sikerül a felvétel, támogatni fog. Ebben biztos vagyok.
Légy bátor és merész, ne hagyd magad elbizonytalanítani: ez a te életed (lesz).
Az, hogy elrontottad a történelmet, még nem biztos. Várd ki a ponthatárok kiosztását. Kívánom, hogy érjen jó értelemben vett csalódás. :)
//Apropó, én az olasszal tököltem ennyit kb. másfél héttel ezelőtt, mert anyám szerint béna vagyok hozzá (hiszen angolul sokkal több éven át tanultam, felsőfokút is szereztem belőle, emelt érettségim is jobb lett), viszont szerintem csak nem bizonyíthattam, mennyire vonzódom hozzá - nem kaptam még lehetőséget a sorstól. Na majd most! Azt mondta, hogy látni sem akar, ha olaszt akarok, mert nem fogok megélni belőle, de tudom, hogy a tanáraim másképp látnak, ők másként, így ismernek. Egy kicsit félek, mi lesz, ha felvesznek, és kisül, mit csináltam, de... legalább azt fogom csinálni, amit szeretek. Ezt ajánlom neked is. Mindenképpen.//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!