Adjam fel az álmaimat? Így is mar a bűntudat.
Nem lett jó az érettségim, nagyon rossz lett....
Én keményen tanultam, de a törit nagyon elrontottam...:S
Most kb úgy vagyok h minden emberi kihalt belőlem, csak a bűntudat és a csalódottság nem.
Annyira szégyellem magam, pedig nagyon sokat tanultam, de kihúztam a tételt amit nem értettem, nem jutott eszembe hogy kezdődik és leblokkoltam....
Anyu azt kéri változtassak a sorrenden, én nem szeretnék, nem tudom mit lehetne csinálni..
Az lesz, az biztos...
De attól még nem múlik a szégyen a csalódottság és a bűntudat:S
Lehet, hogy nem múlik el, de mérséklődni fog, és ha tanulni fogsz, nyugodtabb leszel, hiszen tudni fogod, hogy teszel is valamit azért,hogy szép eredményt érj el.
Sok sikert, és fel a fejjel! Még nincs minden veszve.
Mi értelme volna változtatni a sorrenden? Egyébként ebből most elég keveset tuhattunk meg, hogy segítsünk. DE annyit el tudok mondani, hogy 1. ha csak egy tárgy nem sikerül, akkor nem lehet azt mondani, hogy az érettségi egészében nagyon rossz lett, 2. egy érettségi nem sikerülhet nagyon rosszul, ha csak a szóbelit rontod el. Ahhoz az írásbelinek is gyengének kell lennie.
Milyen szakra felvételiznél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!