Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Adjam fel az álmaimat? Így is...

Adjam fel az álmaimat? Így is mar a bűntudat.

Figyelt kérdés

Nem lett jó az érettségim, nagyon rossz lett....

Én keményen tanultam, de a törit nagyon elrontottam...:S

Most kb úgy vagyok h minden emberi kihalt belőlem, csak a bűntudat és a csalódottság nem.

Annyira szégyellem magam, pedig nagyon sokat tanultam, de kihúztam a tételt amit nem értettem, nem jutott eszembe hogy kezdődik és leblokkoltam....

Anyu azt kéri változtassak a sorrenden, én nem szeretnék, nem tudom mit lehetne csinálni..

2010. jún. 24. 06:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
menj el ősszel még egyszer érettségizni.
2010. jún. 24. 07:00
 2/18 A kérdező kommentje:

Az lesz, az biztos...

De attól még nem múlik a szégyen a csalódottság és a bűntudat:S

2010. jún. 24. 07:20
 3/18 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy nem múlik el, de mérséklődni fog, és ha tanulni fogsz, nyugodtabb leszel, hiszen tudni fogod, hogy teszel is valamit azért,hogy szép eredményt érj el.

Sok sikert, és fel a fejjel! Még nincs minden veszve.

2010. jún. 24. 07:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi értelme volna változtatni a sorrenden? Egyébként ebből most elég keveset tuhattunk meg, hogy segítsünk. DE annyit el tudok mondani, hogy 1. ha csak egy tárgy nem sikerül, akkor nem lehet azt mondani, hogy az érettségi egészében nagyon rossz lett, 2. egy érettségi nem sikerülhet nagyon rosszul, ha csak a szóbelit rontod el. Ahhoz az írásbelinek is gyengének kell lennie.

Milyen szakra felvételiznél?

2010. jún. 24. 07:51
 5/18 A kérdező kommentje:
Óvodapedagógia, de csak 1 évig maradnék, gyógy.ped az álmom
2010. jún. 24. 08:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
ezt semmiképp ne add fel!:)
2010. jún. 24. 08:19
 7/18 anonim ***** válasza:
76%
Én megbuktam érettségin, nagyon rosszuil voltam utána.De elmentem pótérettségizni és 4-est kaptam.Sehol nem volt az h. megbuktam csak a jó jegyem látszott és azzal felvételiztem.Sokkal jobban jártam így mindtha csak 2-es átmentem volna.Ha ezt tudtam volna elötte,akkor lehet a többi tárgyól is amiből rosszt kaptam pótérettségiztem, volna.Szóval ne keseredj el.Ami térgyad rossz lett,most kezdj el rá tanulni és menj el ősszel pótérettségizni.Hidd el megéri!
2010. jún. 24. 08:22
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
ha jól tudom, nem feltétlen nézik a jegyeidet oda. vagy ha több pontod volt a jegyeiddel a 4 év iskola alatt, akkor azt számolják. szóval szerintem ne izgulj ezen. és elmehetsz mégegyszer érettségizni töriből ősszel, ha szeretnéd kijavítani. ne legyen bűntudatod, elhagyott a szerencse. bárkivel megesik. nem is értem, miért nem e agyógypedet jelölted meg elsőnek, ha az érdekel?
2010. jún. 24. 08:24
 9/18 anonim ***** válasza:
25%
Illetve miért nem duplázol két tantárgyat, ami jó lett? Csak van két olyan, ami 90% felett van...
2010. jún. 24. 08:41
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
menj el pótérettségizni, ahogy a többiek mondták! bizonyítasz magadnak is és utána, amikor leérettségiztél jelesre, megkönnyebbülsz;)
2010. jún. 24. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!