Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bűntudat kis ár a boldogságé...

A bűntudat kis ár a boldogságért. Egyetértesz vele?

Figyelt kérdés
Megcsalnád a párodat, ha már nem lennél mellette boldog, nem lennél belé szerelmes, de valamiért mégsem tudnád otthagyni? Azt, hogy hogy nem lehet otthagyni most hagyjuk, a kérdés elméleti.
2011. máj. 19. 17:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Olyan nincs, hogy nem lehet elhagyni...
2011. máj. 19. 17:40
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Látom,Te is nézed a Született Feleségeket. :) Amúgy én ezzel nem értek egyet.

25/N

3/16 anonim ***** válasza:
89%

Nem értek egyet.

A boldogság mulandó, a bűntudat örökre megmarad.

4/16 anonim ***** válasza:
57%
Én pont egy ilyen helyzetben vagyok, és remélem minél hamarabb kikerülök ebből, nem túl jó, de ettől csak rosszabb lehet most, 1-2hónap és remélem már nem kell ezt mondanom. Megcsaltam, bár mivel én érzelmileg már nem kötődöm hozzá, így nem nevezném megcsalásnak.
2011. máj. 19. 17:41
 5/16 anonim ***** válasza:
82%

Jaja Született feleségek :) Bár én égőnek tartom, hogy nézem,de nézem :D

Nem csalnék meg senkit. A bűntudatnál szörnyűbb érzés a világon nincs. Nem is csak ez számít, hanem akinek a lelke bírja azt, hogy a saját szexuális igényei miatt fájdalmat okozzon a másiknak, az csinálja, nekem nem menne. 22/N

2011. máj. 19. 17:42
 6/16 anonim ***** válasza:
87%

Attól függ, hogy mi az a valami, ami miatt nem tudom elhagyni.

Ha pl. beteg lenne tartósan, és rászorulna a segítségemre, ápolni kéne, akkor tenném a dolgom, ellátnám, mindent megtennék, hogy neki könnyebb legyen, de mellette "megcsalnám", hisz ki se lehet bírni ép ésszel, ha évekig kell vkit ápolnod, és nincs semmi pozitívum amúgy. De mindenképp úgy tenném, hogy Ő ne tudja meg, ne fájjon neki.

De amúgy nem tudok más indokot, amiért ne tudnék elhagyni vkit, akit már nem szeretek.

2011. máj. 19. 17:46
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Sose csalnám meg. Van bennem annyi gerinc, hogy ha már nem vagyok vele boldog, akkor elhagyom.
2011. máj. 19. 17:54
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Vannak magammal szemben elvárásaim, ilyen a gerincesség, az egyenesség. Ha az ő véleménye már nem is érdekelne, saját magamért nem tenném, ennél többre becsülöm magam. Szakítanék vele, majd összejönnék a sráccal, akivel szeretnék.
2011. máj. 19. 17:55
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló problémát dolgoz fel a Takard el a szemem (Close my eyes) c. film. Érdemes megnézni.
2011. máj. 19. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Sosem csalnám meg,inkább előbb szakítanék vele!
2011. máj. 19. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!