Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A bűntudat kis ár a boldogságé...

A bűntudat kis ár a boldogságért. Egyetértesz vele?

Figyelt kérdés
Megcsalnád a párodat, ha már nem lennél mellette boldog, nem lennél belé szerelmes, de valamiért mégsem tudnád otthagyni? Azt, hogy hogy nem lehet otthagyni most hagyjuk, a kérdés elméleti.
2011. máj. 19. 17:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
OFF: A született feleségekben ki van ilyen helyzetben?
2011. máj. 19. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Született Feleségek:) Amúgy nem lennék rá képes, mindig megteszek mindent hogy menjen a kapcsolat és a párom is
2011. máj. 19. 18:24
 13/16 anonim ***** válasza:
A hatodik évadban Bree . :)
2011. máj. 19. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok vele boldog, ha már nem vonzódom hozzá akkor mi értelme maradni? Szenvedni? Mikor ő is és én is boldog lehet valaki mással. Én közölném, hogy sajnálom ennek így most vége, már nem működik és csak azután kezdenék új partner keresni. Még ha a kapcsolat alatt meg is tetszene valaki, akkor se kezdeményeznék a legkisebb mértékben sem míg egy másik ember a párom. Először is gerinctelenség más részről meg az új partner egész kapcsolatunk alatt arra gondolna hogy ő is szeretőként kezdte a pályafutását vajon mikor újítok be egy új pasit a háta mögött.
2011. máj. 20. 08:02
 15/16 anonim ***** válasza:
a bűntudat igenis nagy ár a boldogságért. sosem lennék képes megcsalni a párom. ha nem vagyok boldog elhagyom. amúgy meg az nem boldogság, ha valaki otthon szenved, bűntudata van, aztán elmegy a szeretőjéhez, de ott sem felhőtlen a boldogsága, mert ott is bűntudata van. ha valaki folyamatosan bűntudatot érez az nem boldog. szóval a kérdésben felvázolt helyzet nem is létezik.
2011. máj. 20. 10:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezt így is tedd fel magadnak: a párom (+ esetleg gyereke(i)m) boldogtalansága kis ár az enyémért?
2011. máj. 20. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!