Mit csináljak ha az Orbán-kormány ellehetetleníti a továbbtanulásomat?
Mielőtt a kérdező kormánypártinak állítana be leszögezném higy baloldali szavazó vagyok.
A nyelvvizsga követeleményt ha jól emlékszem már 2014-ben bejelentették. Tehát előre ismert volt. Az hogy a kérdező nem tudta az csakis az ő hibája. A nyelvvizsga követelménnyel egyetértek mert látva diplomamentő csomag visszafogott sikerét pénzkidobásnak tartom a felsőoktatást az olyan embernek aki nem kap diplomát nyelvvizsga nélkül.
Ha most nem tudsz csinálni nyelvvizsgát akkor mi a garancia hogy az egyetem elvégzéséig lesz? Anélkül nincs diploma. Csinálj egy emelt szintű érettségit.
Szerintem aki képtelen egy emelt szintű érettségit és egy nyelvvizsgát letenni, az ne menjen egyetemre. Amúgy 2020-ig még simán tudsz jelentkezni alapképzésre, így végképp nem értem a problémát.
Hogy a Fidesznek ehhez mi köze, nem tudom... Az ilyenek, mint te, Kérdező, még azért is Orbánt okolják, ha elfogy a szeletelt kenyér a boltban...
"Rengetegen egyszerre tanulnak filozófiát és fizikát."
Tudnál esetleg egy százalékos arányt mondani, hogy mennyi a rengeteg? Tehát hány filozófia szakos diák végez egyszerre fizikusit is? De tudod mit? Elég bármilyen műszaki.
"Én is ezt tervezem, ugyanis magas szinteken összekapcsolódnak..."
Na ebből látszik, hogy k*va semmi fogalmad nincs a dologról, semmilyen szinten nem kapcsolódnak össze. Az más kérdés, hogy 2000 évvel ezelőtt a fizikusok egy jelentős része filozófus is volt (vagy fordítva ha úgy tetszik), de ezt leszámítva a két dolognak semmi köze egymáshoz.
Maradj meg a filozófiánál, ott kettő meg kettő akármennyi is lehet.
A fizikai nem műszaki, hanem természettudományos. A műszaki tudományágaknak nem sok közük van a filozófiahoz, bár akár lehet, illetve az embernek aki tanulja még lehet és gyakran szokott is.
A matematika és a fizika pedig úgy ahogy van filozófia.
De amit Te most csinálsz, az is filozófia. :)
"A matematika és a fizika pedig úgy ahogy van filozófia."
Aztamindenit :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD van baj nálad úgy látom
Akkor hagy ismételjem meg a kérdésemet:
"Rengetegen egyszerre tanulnak filozófiát és fizikát."
Tudnál esetleg egy százalékos arányt mondani, hogy mennyi a rengeteg? Tehát hány filozófia szakos diák végez egyszerre fizikusit is? De tudod mit? Elég bármilyen műszaki.
Nincs statisztika.
És mondom, hogy a fizika nem műszaki, miért végezne valaki műszaki szakot egyszerre filozófia szakkal, ha semmi közük egymáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!