Ez befolyásolja a továbbtanulásomat a későbbiekben?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, Magyarországon jártam általános iskolába 7,5 évig. Nyolcadik osztály második félévét itt kezdtem Svédországban. Magyarországon nem felvételiztem. Itt Svédországban fogom befejezni a kilenc általánost (itt 9 év az általános és 3 a gimi) Az lenne a kérdésem, hogyha úgy hozza majd az élet egy pár év múlva, fõiskolára mehetek-e otthon továbbtanulni majd? Mert megijesztettek ezzel, hogy nem lesz meg a magyar nyolc általánosom, meg nem irtam felvételit. De azt nem fogadják el, hogy Svédországban befejezem a 8-9. osztályt meg lesz 3. év középiskolám itt?2016. máj. 24. 12:44
1/1 anonim válasza:
Természetesen engedélyezett neked is a továbbtanulási lehetőség, ne aggódj! Csak érdemes utánajárni pontosan a felvételi követelményeknek a kiszemelt szako(ko)n, például ha emelt szintű érettségit kérnek, de neked nincs (nem tudom Svédországbna hogy van), akkor az probléma.
De alapvetően semmi kizáró oka nincs, hogy jelentkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!