Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csináljak ha az Orbán-korm...

Mit csináljak ha az Orbán-kormány ellehetetleníti a továbbtanulásomat?

Figyelt kérdés
akárhogyan szeretném folytatni a tanulmányaimat, egyszerűen olyan akadályokba ütközök, hogy már tehetetlen vagyok.

2018. aug. 30. 21:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
22%
Szóról szóra azt akartam írni mint a #40-es.
2018. aug. 30. 23:10
 42/63 anonim ***** válasza:
49%

Rengetegen egyszerre tanulnak filozófiát és fizikát.

Én is ezt tervezem, ugyanis magas szinteken összekapcsolódnak...

De az olyan természettudományos tárgyakkal mint geofizika, csillagászat, is pont ugyanannyian helyezkednek el diplomát igénylő munkakőrben mint filozófusként. Vagyis kb. 40%.

Ami igen, kevés. Kevesebb mint bizonyos mérnöki területeken a 80%. És ez szerinted jelent bármit is?

Be kell látnod, hogy rohadtul nem csak mérnökökre van szükség, de valamiért mindig pont a mérnökök hiszik azt, hogy Ők minden területre jók lesznek a diplomájukkal.

Pedig a pl. fizikusokhoz képest egy vicc a fizika tudásuk.

2018. aug. 30. 23:22
 43/63 anonim ***** válasza:
62%

És azt sem értem, hogy mire akartál Te ezzel az egésszel kijukadni...

Tiltsák be a szabadbölcsészetet, legyen mindenkinek kötelezően mérnöki az elsoő diplomája?

Ember. Tudod hol lenne a világ most bizonyos filozófusok nélkül? Ezek a szakok az emberi civilizáció jelképei!

2018. aug. 30. 23:27
 44/63 anonim ***** válasza:
9%

Egy átlag mérnök az audinál hogy szolgálja az emberiséget?

A történelem kiemelkedő mérnökei is szinte kivétel nélkül filozófusok is voltak.

2018. aug. 30. 23:31
 45/63 anonim ***** válasza:
7%

Mellesleg egy lesajnált filozófia, egyiptológia mesterszak eszméletlen nehéz! Egy orvosival veszi fel a versenyt nehézségben.

Próbáld csak meg elvégezni...

2018. aug. 30. 23:33
 46/63 anonim ***** válasza:
Kilyukadni*, meg biztos van több is...
2018. aug. 30. 23:36
 47/63 anonim ***** válasza:
29%
Ha még nem esett volna le, a mérnökit csak példaként hoztam fel. Felhozhattam volna az orvosit, gazdasági szakokat, tanári, stb. Az meg senkit sem érdekel hogy milyen nehéz, mikor mondtam hogy azért nem ér semmit mert könnyű? Lehet valami a világ legnehezebb szakja, ha nem ér lószart se.
2018. aug. 30. 23:47
 48/63 anonim ***** válasza:
100%

Az a bajod, hogy Te azt hogy valami ére e valamit csak anyagi, fizikai szinten tudod vizsgálni.

A filozófia az emberiség egyik alappillére és mozgatórugója.

Szerintes pl. Immanuel Kant hagyatéka és inspirálásai nem érnek semmit.

2018. aug. 31. 00:14
 49/63 anonim ***** válasza:
24%
Figyi, amikor végeztem, akkor vezették be a tandíjat, a kötelező nyelvvizsgát (szakközepes voltam, nulla volt a nyelvoktatás, érettségi sem kellett belőle nekünk, általánosban meg orosz...). Elmentem dolgozni, szültem (más kérdés, hogy a gyedet is pont nálam törölték el), amíg otthon voltam, tanultam nyelvet, majd munka mellett szereztem két diplomát. Ne nyafogj.
2018. aug. 31. 06:04
 50/63 anonim ***** válasza:
50%
Csinonálj emelt angolt, infóhoz nem árt, megvan a nyelvvizsga is.
2018. aug. 31. 06:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!