Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit csináljak ha az Orbán-korm...

Mit csináljak ha az Orbán-kormány ellehetetleníti a továbbtanulásomat?

Figyelt kérdés
akárhogyan szeretném folytatni a tanulmányaimat, egyszerűen olyan akadályokba ütközök, hogy már tehetetlen vagyok.

2018. aug. 30. 21:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:
persze vissza lehetne vezetni, hogy 14 évesen miért oda mentem, de szerintem a jelenben kell élni, és nem a múltat hánytorgatni
2018. aug. 30. 22:30
 22/63 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hagyd ott az FOSZK-t - aminek túl sok értelme amúgy sincs - és menj főiskolára.
2018. aug. 30. 22:30
 23/63 A kérdező kommentje:
kérdezem én, hol nem tudok egy mondatot leírni normálisan?
2018. aug. 30. 22:32
 24/63 A kérdező kommentje:
szóval, hagyjam ott az egyetemet, és menjek főiskolára?!...köszi a tippet.
2018. aug. 30. 22:33
 25/63 anonim ***** válasza:
77%
A közép érettségi mindegyike egy vicc. Egy hét alatt fel lehet készülni rá a nulláról, ha nem vagy sík hülye. Nehogy már olyan menjen egyetemre, aki egy emeltet nem képes kiszenvedni, meg egy ócska nyelvvizsgát, ami már ingyenes, tehát arra se foghatod hogy drága az a 20 ezer forint. Aztán meg cseszed el az adófizetők pénzét, mert az állam fizeti a te szerencsétlenkedésed az egyetemen.
2018. aug. 30. 22:33
 26/63 anonim ***** válasza:
68%
Hogy nem tudsz leírni egy mondatot normálisan? Még egy mondatodat nem láttam nagybetűvel kezdődni.
2018. aug. 30. 22:34
 27/63 A kérdező kommentje:
hmmm...ingyenes a nyelvvizsga...igen, az ingyenes amelyik sikeres. egy szóval nem mondtam hogy képtelen vagyok emelt érettségit tenni.
2018. aug. 30. 22:36
 28/63 anonim ***** válasza:
100%

"szóval, hagyjam ott az egyetemet, és menjek főiskolára?!...köszi a tippet."

Az FOSZK mióta egyetemi képzés? Attól, hogy egy egyetem területén tartják?

De ha szerinted te egyetemista vagy akkor mit sírsz, hogy el van lehetetlenítve a továbbtanulásod?

2018. aug. 30. 22:36
 29/63 anonim ***** válasza:
100%

"nehéz lesz"

Mi benne a nehéz? Gondolom valamiféle tanulási rutinod csak van, ha már valami képzésre jársz. Előveszed a régi tankönyveket, elolvasod a követelményt és megtanulod. Lehet, hogy faktról éppen egyszerűbb, mert friss az anyag meg a szádba rágják, de azért, mert nincs elég elszántságod, kitartásod, tanulni akarásod, azért ne más legyen már a hibás.

2018. aug. 30. 22:37
 30/63 anonim ***** válasza:

"a kormány fizeti nekik a tandíjat" De miután lediplomázott köte!es X évig cserébe Magyarorszagon munkát vállalni.

"teljesen feleslegesen, mert vagy el se bírja végezni, vagy ha elvégzi a sok büfészakos, úgyse lesz munkája vele, így nem is fog megtérülni a tandíj."

Ha nem bírja elvégezni akkor vissza kell fizetnie. Amúgy...

2018. aug. 30. 22:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!