Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felejtsem el a továbbtanulást?

Felejtsem el a továbbtanulást?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most jártam ki a 9.osztályt, nem lettek valami jók a jegyeim.. mindig az volt az álmom hogy gimibe mehessek...bevallom ebben az èvben elég lusta voltam , de ha megtehetném kijavitanák mindent tanulnák 1000-el ... nincs valami lehetőség arra hogy valaha gimibe menjek??Valahogy nem lehetne kijavitani ezt az évet??mégegyszer nem járhatom az évet mert nem buktam meg kb mindenből 2. Lettem :( .Hogy tudnám kijavitani mégis a jegyeimet? 16/l :(

#Továbbtanulás-egyetem-gimnázium-iskola-tanulás-lány-főiskola
2016. aug. 14. 21:40
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Ertem hat en mindenkeppen gimibe szeretnek jarni nagyon nem akarok dolgozni ugy erzem tul korai meg :( ..megbeszelem anyával (aki azt mondja hogy ha kettessel is felvennenek akkor minden hulye bekerulhetne gimibe)es ha ugy van akkor attismetlek mindent es gyakorlom a magyart :) . Koszonom a valaszokat sokat segitettetek!
2016. aug. 15. 00:23
 32/34 anonim ***** válasza:
Miért érzed azt, hogy korai lenne ezen dolgozni? Augusztus közepe van, ha szeptembertől Magyarországon akarsz tanulni, akkor rögtön keressetek egy gyengébb gimit, ahova esetleg átvennének, 2-essel az elitgimiket felejtsd el.
2016. aug. 15. 12:26
 33/34 A kérdező kommentje:
Nem ezen dolgozni lenne korai, hanem dolgozni lenne még korai ugy ertettem :)
2016. aug. 15. 18:22
 34/34 anonim ***** válasza:

#9-es:

Annyit javítanék, hogy egyetemi/főiskolai felvételinél az utolsó évnek is az évvégiét nézik, nem a félévit.

2016. aug. 15. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!