Mennyire kell jól rajzolni egy kiadványszerkesztőnek? Ha én nem tudok jól, felejtsem el ezt az okj-t?
Nem kell különösebben ehhez a szabadkézi rajz. Arányérzék, esztétikai érzék - és ezeket fejlesztik is az okj-n
Jó az az okj - menjél.
nem kell aggódni, mert én amikor jelentkeztem ilyenre rajzoltam egy szivecskét beárnyékolva, meg egy én kicsi pónim lovat és kb azzal felvettek (jó lehet voltak menőbb rajzok is, de az se most volt) persze felvettek, de azért mégse mentem oda "okos" fejemmel
Ha tényleg nagyon rosszul rajzolsz akkor rajzolj 5 napig mindennap valamit, de az összes rajzot fejezd be, egyet se hagyj félbe, és akkor már annyit fejlődsz hogy biztosan felvesznek ;) egy kiadvány szerkesztőnek nem kell profi művésznek lennie, a rajz miatt ne aggódj
Köszönöm szépen.
Egyetem mellett csinálnám estin,úgyhogy még attól függ,össze tudom-e egyeztetni vele,meg indítanak-e szeptemberben csoportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!