Kétségek a továbbtanulást illetően?
Figyelt kérdés
Szeptembertől már 12.-es leszek és eléggé aggódok amiatt,hogy nem a vegyészettel nem fogok tudni elhelyezkedni és nem is igazán vagyok benne biztos,hogy ez a legmegfelelőbb számomra. A kémia egész jól megy a matek is,de nem hiszem,hogy emelten el tudnék érni 60%-ot(mármint matekból),és a kémiából csak elég középszinten érettségizni?. Még szeretem a nyelveket most nyáron készülök nyelvvizsgára (felsőfokú) már a középfokú megvan,még egy másik nyelvből is szeretnék majd suli időben valamikor. Jól megy még a töri is, olvasni is nagyon szeretek.Eleinte a fakt választáskor úgy voltam vele,hogy biosz-kémia faktot veszek fel,de a tanárral nem jövünk ki túl jól és inkább matek-kémiára mentem. Most nagyon elvagyok bizonytalanodva,hogy jól választottam-e. Segítsetek kérlek! Ja, valamint érettségire a volt feladatlapok megoldásán kívül ti hogyan készültetek? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)2015. jún. 29. 20:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!