Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felejtsem el a továbbtanulást?

Felejtsem el a továbbtanulást?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most jártam ki a 9.osztályt, nem lettek valami jók a jegyeim.. mindig az volt az álmom hogy gimibe mehessek...bevallom ebben az èvben elég lusta voltam , de ha megtehetném kijavitanák mindent tanulnák 1000-el ... nincs valami lehetőség arra hogy valaha gimibe menjek??Valahogy nem lehetne kijavitani ezt az évet??mégegyszer nem járhatom az évet mert nem buktam meg kb mindenből 2. Lettem :( .Hogy tudnám kijavitani mégis a jegyeimet? 16/l :(

#Továbbtanulás-egyetem-gimnázium-iskola-tanulás-lány-főiskola
2016. aug. 14. 21:40
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
A 9. évvégi jegyek semmit nem fognak befolyásolni.
2016. aug. 14. 21:47
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

9.-es vagy. Érted? 9.-es. 12.-ben fogsz érettségizni.

De most ha a 9.-et elvégezted, milyen gimibe szeretnél Te továbbtanulni?

2016. aug. 14. 21:51
 3/34 A kérdező kommentje:
Az van hogy külföldön lakok .. (ausztria) és itt ha elvegeztem a 9.osztalyt akkor vagy suliba megyek vagy szakmat tanulni ... de a jegyeim miatt nem vesznek fel :(
2016. aug. 14. 21:56
 4/34 anonim ***** válasza:
92%
Ezt előbb is írhattad volna, mert ezek szerint az osztrák rendszer eltér a magyartól. Ezért inkább osztrák oldalon kérdezősködj, mert itt kétlem hogy bárki érdemleges választ tudna adni.
2016. aug. 14. 22:02
 5/34 A kérdező kommentje:
Es ha attjarnak sopronba??hogy megy ez??mert nekem magyar bizonyitvanyom csak 6.osztalyig van meg..
2016. aug. 14. 22:03
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
Egyszerűen sosem tudtam megérteni, miért másodlagos információ ebben a rovatban, ha valaki külföldön él.
2016. aug. 14. 22:21
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a külföldi tanulmányaidat be lehet számíttatni itthon. Írj az Oktatásügyi Hivatalnak egy emailt, kérdezd meg, hogy működik ez. Szerintem be tudsz csatlakozni a gimibe - bár az lehet, hogy nem a saját korosztályodhoz. Ilyenkor szoktak iratni különbözeti vizsgákat, hogy lássák, hogy állsz a tanulmányaiddal :)
2016. aug. 14. 22:25
 8/34 A kérdező kommentje:
Akkor a mostani jegyeim nem számitanának??bocsánat ha hulyenek tunok de nem ertem hogy megy ez ... de tenyleg minden vagyam hogy bekeruljek,csak hat rosszak a jegyeim
2016. aug. 14. 22:27
 9/34 anonim ***** válasza:
71%
A magyarországi rendszerben az általános iskola 8 osztály. Ezután felvételizik a diák középiskolába, ami 4 vagy 5 évet jelent, ezután következik a felsőoktatás. Mind a két felvételi esetében az utolsó év félévi és az azt megelőző év évvégi jegyeit számítják be. De hangsúlyozom, hogy ez Magyarország! Az, hogy Ausztriában hogy van, nem tudjuk.
2016. aug. 14. 22:33
 10/34 A kérdező kommentje:
És középiskolába felvennének ha beiratkoznák?Oda mi kell?
2016. aug. 14. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!