Felejtsem el a továbbtanulást?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most jártam ki a 9.osztályt, nem lettek valami jók a jegyeim.. mindig az volt az álmom hogy gimibe mehessek...bevallom ebben az èvben elég lusta voltam , de ha megtehetném kijavitanák mindent tanulnák 1000-el ... nincs valami lehetőség arra hogy valaha gimibe menjek??Valahogy nem lehetne kijavitani ezt az évet??mégegyszer nem járhatom az évet mert nem buktam meg kb mindenből 2. Lettem :( .Hogy tudnám kijavitani mégis a jegyeimet? 16/l :(#Továbbtanulás-egyetem-gimnázium-iskola-tanulás-lány-főiskola
2016. aug. 14. 21:40
1/34 anonim válasza:
A 9. évvégi jegyek semmit nem fognak befolyásolni.
2/34 anonim válasza:
9.-es vagy. Érted? 9.-es. 12.-ben fogsz érettségizni.
De most ha a 9.-et elvégezted, milyen gimibe szeretnél Te továbbtanulni?
3/34 A kérdező kommentje:
Az van hogy külföldön lakok .. (ausztria) és itt ha elvegeztem a 9.osztalyt akkor vagy suliba megyek vagy szakmat tanulni ... de a jegyeim miatt nem vesznek fel :(
2016. aug. 14. 21:56
4/34 anonim válasza:
Ezt előbb is írhattad volna, mert ezek szerint az osztrák rendszer eltér a magyartól. Ezért inkább osztrák oldalon kérdezősködj, mert itt kétlem hogy bárki érdemleges választ tudna adni.
5/34 A kérdező kommentje:
Es ha attjarnak sopronba??hogy megy ez??mert nekem magyar bizonyitvanyom csak 6.osztalyig van meg..
2016. aug. 14. 22:03
6/34 anonim válasza:
Egyszerűen sosem tudtam megérteni, miért másodlagos információ ebben a rovatban, ha valaki külföldön él.
7/34 anonim válasza:
Elvileg a külföldi tanulmányaidat be lehet számíttatni itthon. Írj az Oktatásügyi Hivatalnak egy emailt, kérdezd meg, hogy működik ez. Szerintem be tudsz csatlakozni a gimibe - bár az lehet, hogy nem a saját korosztályodhoz. Ilyenkor szoktak iratni különbözeti vizsgákat, hogy lássák, hogy állsz a tanulmányaiddal :)
8/34 A kérdező kommentje:
Akkor a mostani jegyeim nem számitanának??bocsánat ha hulyenek tunok de nem ertem hogy megy ez ... de tenyleg minden vagyam hogy bekeruljek,csak hat rosszak a jegyeim
2016. aug. 14. 22:27
9/34 anonim válasza:
A magyarországi rendszerben az általános iskola 8 osztály. Ezután felvételizik a diák középiskolába, ami 4 vagy 5 évet jelent, ezután következik a felsőoktatás. Mind a két felvételi esetében az utolsó év félévi és az azt megelőző év évvégi jegyeit számítják be. De hangsúlyozom, hogy ez Magyarország! Az, hogy Ausztriában hogy van, nem tudjuk.
10/34 A kérdező kommentje:
És középiskolába felvennének ha beiratkoznák?Oda mi kell?
2016. aug. 14. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!