Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Felejtsem el a továbbtanulást?

Felejtsem el a továbbtanulást?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy most jártam ki a 9.osztályt, nem lettek valami jók a jegyeim.. mindig az volt az álmom hogy gimibe mehessek...bevallom ebben az èvben elég lusta voltam , de ha megtehetném kijavitanák mindent tanulnák 1000-el ... nincs valami lehetőség arra hogy valaha gimibe menjek??Valahogy nem lehetne kijavitani ezt az évet??mégegyszer nem járhatom az évet mert nem buktam meg kb mindenből 2. Lettem :( .Hogy tudnám kijavitani mégis a jegyeimet? 16/l :(

#Továbbtanulás-egyetem-gimnázium-iskola-tanulás-lány-főiskola
2016. aug. 14. 21:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, csak olvasd el figyelmesen, amit írtam! :) Nem ismerjük az osztrák rendszert, fogalmam sincs, mit tanultok ott épp most, milyen szinten vagy. Itt egy link, keresd ki az emailcímet, írj nekik! Ez egy minden bizonnyal bonyolult, sok papírmunkát igénylő eljárás, itt senki sem fogja tudni a pontos menetét. Szerintem nem lehet akadálya, hogy Magyarországon folytasd a tanulmányaidat, bár mint írtam, ehhez valószínűleg fel fogják mérni a tudásodat, hogy aztán annak megfelelő osztályba tehessenek be.

[link]

2016. aug. 14. 22:45
 12/34 A kérdező kommentje:
Értem nagyon köszönöm !:)
2016. aug. 14. 22:48
 13/34 anonim ***** válasza:
12%

Ugyanúgy van minden külföldön is, mint MO-n. Csak ott nincs magyar nyelv, na bumm. Meg 1 évvel hosszabb az alapsuli (ami egyébként szerintem normális, beteg a magyarországi 8 éves hülyeség).

Gimibe fostos kettesekkel is felvesznek. Ott is, meg itt is. Ha ide jönnél, kell különbözeti magyarból. Ámen.

2016. aug. 14. 22:54
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem ha bementek a szüleiddel az kinézett suliba, kizárt, hogy ne tudjanak semmit mondani ebben az ügyben. Egy kérdést mindenképp megér szerintem.
2016. aug. 14. 22:59
 15/34 anonim ***** válasza:
55%
A feltételes mód megfelelő használata mindenképp...
2016. aug. 14. 23:45
 16/34 A kérdező kommentje:
Hat itt azt mondtak a tanarok hogy nem veszbek fel gimibe kettessel ezert is nem tudok oda menni...
2016. aug. 14. 23:45
 17/34 A kérdező kommentje:
Ugy tudtam gomibe csak jo jegyekkel vesznek fel...nem ertek en mar semmit:(
2016. aug. 14. 23:46
 18/34 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom hogy akkor most milyen sulit kellene nezzek... most gimibe kerdezzem vagy meg kozepiskolaba kell menni elotte
2016. aug. 14. 23:46
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit el vagy tájolva. A gimi is középiskola. Mindent nem fogunk tudni neked itt elmagyarázni, javaslom, hogy keress rá a neten a magyar oktatási rendszerre. Röviden:

Alapfokú tanulmányok: álatalános iskola (6-14 éves korig) - 8 év

- felvételi középiskolába

Középfokú tanulmányok: gimi, szakközép, szakiskola (14-18/19 éves korig)

- érettségi, technikusi vizsga, stb.

Felsőfokú tanulmányok: egyetem, főiskola (gyakorlatilag bármikor érettségi után)

2016. aug. 14. 23:55
 20/34 A kérdező kommentje:
Es kozepsuliba nezik az osszes jegyemet?felevi is szamit?
2016. aug. 14. 23:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!