Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hülység lenne feladnom 1 év...

Hülység lenne feladnom 1 év szenvedést hogy uténa szenvedhessek még 4 évet?

Figyelt kérdés
2 éves érettségin vagyok, de mivel utálok oda járni, arra gondoltam elmegyek pestre és 4 éves gimnáziumban tanulok majd. Bent maradok hétvégén is a kóterban, így megspórolom az utat, csak néha megyek haza. Szerintetek hülyeség? Most így annak látszik, de egyetemen / főiskolán akarom tovább folytatni, és legalább a gimnáziumban megtudnám hogy bírnám-e. Megcsináljam?
2010. márc. 30. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Tényleg hülyeség lenne, igy 1 év után meglesz az érettségiid úgy meg még 4 év - addigra már lassan lekésel a felsöfokról.
2010. márc. 30. 19:50
 2/4 A kérdező kommentje:
hát de utálok itt lenni:(((( Meg vágyom is pestre. Nem kések le. 22 éves leszek mire meglesz.
2010. márc. 30. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt az egy évet még bírd ki. Igaz, a négy éves gimnázium könnyebb, de nem lehet abból a színvonalból az egyetemi színvonalra következtetni. Csak hasznodra fog válni, hogy megtanulsz keményen tanulni.
2010. márc. 30. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
4 évet végigtanulni halál unalmas ha 2 év alatt is letudhatod. Emlékszek utáltam a középsulit mert rohadtul unalmas volt a lassú tempó. Meg mi van ha elmész Pestre és kiderül hogy azt is úgy utálod mint ezt a mostanit, vagy még jobban? Akkor meg 4 évig szophatsz egy olyan helyen amit utálsz...
2010. márc. 30. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!