Melyik az a vallás, ami az életet "földi szenvedésnek" tartja, teli kínokkal, és a halál oldja fel ezt a szenvedést, és az örök boldogságba léphetnek? Van itt ilyen hívő? Mi a vallás neve?
vallás nem hinném, hogy van
és ha lenne is ilyen akkor se írna ide senki se, mert aki tudna írni az már megölte magát, hogy véget vessen a "földi szenvedésnek"...
és ha van ilyen vallás akkor a követői hülyék
"és ha van ilyen vallás akkor a követői hülyék"
Évekkel ezelött a TV-ben mondta Hegedűs Lóránt: " A földi élet a siralom völgye, az igazi tartalmas élet a halál után jön el." Csak azt nem értettem miért nem kötötte már rég fel magát!
Hegedűs Loránt azért nem lett még öngyilkos, mert az öngyilkosság is gyilkosság. A gyilkosság pedig bűn, elkövetője nem üdvözülhet.
A kereszténység ilyen vallás (és egyébként így is van - tegyétek szívetekre a kezeteket, és mondjátok meg, nem csupa szenvedés-e az élet), és ha jól tudom, a buddhizmus is. Bár ez utóbbiban nem vagyok jártas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!