Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Melyik az a vallás, ami az...

Melyik az a vallás, ami az életet "földi szenvedésnek" tartja, teli kínokkal, és a halál oldja fel ezt a szenvedést, és az örök boldogságba léphetnek? Van itt ilyen hívő? Mi a vallás neve?

Figyelt kérdés
köszönöm,és tudom h 2× kérdeztem meg,h mi ez a vallás:)
2011. febr. 25. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a középkori katolikus egyházra volt jellemző, de úgy tudom már változtattak a hozzáállásukon.
2011. febr. 25. 20:17
 2/7 anonim ***** válasza:

vallás nem hinném, hogy van

és ha lenne is ilyen akkor se írna ide senki se, mert aki tudna írni az már megölte magát, hogy véget vessen a "földi szenvedésnek"...

és ha van ilyen vallás akkor a követői hülyék

2011. febr. 25. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:

"és ha van ilyen vallás akkor a követői hülyék"

Évekkel ezelött a TV-ben mondta Hegedűs Lóránt: " A földi élet a siralom völgye, az igazi tartalmas élet a halál után jön el." Csak azt nem értettem miért nem kötötte már rég fel magát!

2011. febr. 25. 20:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert csak jártatja a száját
2011. febr. 25. 20:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Hegedűs Loránt azért nem lett még öngyilkos, mert az öngyilkosság is gyilkosság. A gyilkosság pedig bűn, elkövetője nem üdvözülhet.

A kereszténység ilyen vallás (és egyébként így is van - tegyétek szívetekre a kezeteket, és mondjátok meg, nem csupa szenvedés-e az élet), és ha jól tudom, a buddhizmus is. Bár ez utóbbiban nem vagyok jártas.

2011. febr. 25. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
akármennyire is szenvedés az élet az emberek nagy része mégis tud boldog és vidám lenni a problémái mellett...főleg ha megoldja őket és már az jó érzéssel tölti el
2011. febr. 25. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt a vallást be nem teljesült szerelemnek hívják.
2011. febr. 25. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!