Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megpróbáljam újra az orvosit?

Megpróbáljam újra az orvosit?

Figyelt kérdés
Idén érettségiztem,sajnos nem kerültem be orvosira,368 pontom volt.Elkezdtem az élelmiszermérnökit Budapesten, de egyre többször gondolok arra,hogy nem ez az én utam.Ha abbahagynám 1 félév után 4 hónap kemény tanulással képes lennék olyan emelteket írni,hogy sikerüljön az álmom?A szüleim nem támogatnak,szerintük maradjak ott ahol vagyok.Más is van hasonló helyzetben aki nem került be és újrapróbálkozik?

2014. okt. 17. 11:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
52%-os, te amúgy is gyakran butaságokat írsz, de most pláne. Orvosin minden állami félév kincs, és összesen 14 van csak. Beleszámít az is, ahova most jár.
2014. okt. 17. 19:19
 12/13 anonim ***** válasza:
85%

"Fejezz be egy évet az Élelmiszermérnökin

és utána jelentkezz még egyszer a másik helyre."

És azt meg is tudod indokolni, hogy ez miért is lenne jó, azon kívül, hogy minden egyes vizsgára gyomorideggel menne orvosin, és egyetlen csúszás is 1 millióba fájna neki?! Minek osztogat olyan tanácsokat, akinek lövése sincsen a rendszerről?!

2014. okt. 17. 19:27
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

Hány százalékos lett a kémiád?

Ill a. a bioszod?

2014. okt. 17. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!