Megpróbáljam újra az orvosit?
Én mindenképpen újrapróbálkoznék, ha nem vennének majd fel elsőre. Persze csak ha tényleg komolyan gondolod, elhivatott vagy és képesnek érzed magad rá. Viszont akkor minél hamarabb, mert ha elpazarlod az állami féléveidet, akkor nagyon sokba fog kerülni.
368 nagyon kevés ehhez. Hol próbálkoztál egyáltalán? 405 körül volt a legkisebb ponthatár orvosira valahol vidéken. SE 440. Borítékolható volt, hogy nem fog sikerülni, bocsi...
Ha komolyan gondolod, próbáld meg újra! Nem a szüleidnek kell leélniük a te életedet.
Azt, hogy tényleg orvos akarsz e lenni neked kell tudni. Én annyit tudok tanácsolni, hogyha az orvosi mellett döntesz, akkor még véletlenül se kezd el a következő szemesztert élelmiszermérnökként, már ezt elkezdeni is nagy hiba volt, mert orvosin minden államilag támogatott szemeszter kincs. Felkészülni pedig lazán fel lehet. Nem nulláról indulsz és van még fél éved. Én ha a helyedben lennék akkor gyorsan döntenék, és ha az orvosi mellet döntök, akkor azonnal otthagynám a kajás képzést és megpróbálnám elérni a TO-n, hogy ez a szemeszter ne számítson aktív félévnek, mert akkor még tudtommal menthető a szemeszter és nem fogy az államilag támogatott félév. Az egyetemről kiiratkoznék és gőzerővel nekiesnék a biosznak és a kémiának.
Üdvözlettel, egy orvostanhallgató
Ja most látom (bocs), hogy Pesten vagy -
Azt hittem Debrecenben -
Fejezz be egy évet az Élelmiszermérnökin
és utána jelentkezz még egyszer a másik helyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!