Szerintetek el lehet végezni az orvosit úgy, hogy mellette dolgozzon a diák, és fenntartsa magát?
Nekünk minden nap van olyan gyakorlat, amin kötelező megjelenni, és a megengedett hiányzások száma maximált (ált. 3).
Tehát hétköznaponta 8 órában dolgozni nem lehet.
Hogy hétvégente tudsz-e vállalni, az a saját képességeidtől függ, tudsz-e mellette tanulni is, bírod-e, hogy semmi szabadidőd nincs.
Őszintén szólva, én nem ismerek senkit, aki úgy tudna dolgozni orvosi mellett, hogy abból teljesen el tudja magát tartani.
Egy orvosis.
Az, hogy meddig tartanak az órák, attól függ, mit és mennyit veszel fel a kötelezőkön kívül, hogy meglegyen a kreditszámod.
Én ebben a félévben mindennap késő délutánig/estig voltam a pénteket leszámítva.
A mi csoportunknak amúgy szerencséje volt a péntekkel, mert aznapra nekünk nem tettek be gyakorlatot az órarendbe, csak egy előadást.
De a rendszeres, hétköznapi, 8 órás munka elképzelhetetlen szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!