Érdemes manapság pszichológusnak tanulni?
18 éves vagyok,végzős és érdekel a pszichológia.
A lehetőségek se tűnnek rossznak,anyukám már volt egynél 8000 Ft-os óradíjjal...
Meg manapság egyre több a depressziós ember.Szerintetek érdemes lenne?
18/F
Ha te az akarsz lenni, akkor tanuld azt. Bár én szerintem egyre többen vannak, és egyre kevesebben az olyan betegek akik meg engedhetik maguknak a 8000 forintos óradíjat. Tudod, én nem panaszkodom, mert jól állok anyagiak terén de én nem fizetnék ki ennyit egy pszichológusnak.
Azok akik ezt megengedhetik maguknak , már megvan a saját megszokott pszichológusuk, nem igazán fognak új orvosra cserélni.. Mivel telítve van a piac, sok végzett pszichológus nem fog tudni dolgozni a szakmájában..
(egy kocsmáros többet fog keresni, mert oda több "beteg" meg)
Ha neked megér 8ezerért, annyi butaságot hallgatni akkor felőlem tanulj annak, én biztos nem tenném. Régen kevesebb volt a hülye ember, azért volt jó meló.
Egy pszichológus felér egy kozmetikusi vagy pénztárosi melóval, ugyanis ott is hallgatod a sz*rt
21/F
Hát azért napi átlag 3 beteg 24 ezer forint.
120 ezer 1 héten..
És mondjuk egy doktori cím,az is jövedelem.
Szakiránynak például párkapcsolat stb. ott nincs annyi hülye.
Hogy tegyek érte? :-) Nyissak most egy rendelőt?
Úgy tudok tenni,hogy tanulok,az pedig megvan.
Tudom hogy mi a különbség pszichológus és pszichiáter között.
Álmodni pedig kell.
Túl sok van belőle, és sokan nem keresnek még 60 ezret sem..
Mivel a legtöbb ember nem engedheti meg magának a pszichológust így a neten megtalálja magának a megfelelő oldalt ahol kisírhatja, esetleg tanácsot is kaphatna a problémáira.
pl: Gyakorikérdések.hu. It tis rengeteg önjelölt "piszhológus" van aki mások gondjában vájkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!