Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek így van esélyem...

Szerintetek így van esélyem bejutni egy egyetemre, főiskolára?

Figyelt kérdés
az angol érettségim 2, a többi mind 3-as lett :S ... gyakorlatilag nem csináltam semmit a 4 évben... abszolút nem foglalkoztam a tanulással :S... ha van esélyem akkor milyen szakokra és csak fizetősre vagy államira is (?)

2013. júl. 30. 10:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

30-as válaszadó Attól függ hova jelentkeztél..., azért még lehet egy csomó ami ilyen kevés ponttal is elindul.

Lehet hogy a kérdező kifog egy 202 pontos FSZ képzést és felveszik..

2013. júl. 30. 17:42
 32/33 anonim ***** válasza:
Ne forszírozd az egyetemet/fősulit. Inkább végezz el egy OKJ-t, tanulj nyelvet és talán egy év múlva lehiggadsz és rájössz, hogy tanulni kellett volna. Akkor meg újraérettségizhetsz, és megpróbálhatod megint...
2013. júl. 30. 18:52
 33/33 anonim válasza:

hogyhogy egyetemre akarsz menni? ott tanulsz de középsuliban nem? ezt csodálom :D

ám sok sikert, sztem nem tudsz bejutni

2013. júl. 30. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!